Szerintetek az ember tud választani magának olyan tevékenységet amely lehet egyben munka és hobbi?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 11:58
3/10 anonim válasza:
Választani mindenki tud. De hogy aztán jól kereső főállás is lesz-e belőle, az más kérdés.
4/10 anonim válasza:
Nekem sikerült. Én hiszek benne, hogy mindenki tud ilyet találni, de nem mindenkinek ugyanolyan könnyű.
5/10 anonim válasza:
Nekem úgy néz ki, sikerült.
Hobbiként ez nem annyira lenne értelmezhető a jellegéből adódóan, de kifejezetten szeretem és érdekel gyerekkorom óta, ezért általában szívesen megyek munkába.
6/10 anonim válasza:
Nehéz ilyent találni, de nem lehetetlen.
7/10 anonim válasza:
Ez lenne a normális. Valamiért mégis azt tapasztalom, hogy nem vagy ember, ha nem utálsz dolgozni a szakmádban...
8/10 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Ezért lettem alkoholista, és drogfüggő.
9/10 anonim válasza:
Igen, lehetséges. A 8. válasz után pont a Kiss Tibi jutott eszembe 🤔
De amúgy miért ne lehetne? Az ember nem csak káros vagy haszontalan tevékenységeket végez szívesen. Pl. ideális esetben az óvónő szeret gyerekekkel foglalkozni. Az ápolónő, orvos szeretnek segíteni. Egy ügyvéd szeret vitázni, érvelni.. A programozó kódot ír éjjel-nappal. Stb.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a fontossági sorrend (eleje):
1. szeressem csinálni
2. tudjam csinálni (értsek hozzá)
3. meg lehessen belőle élni.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!