Milyen munkakörök, tevékenységek passzolnának leginkább az alábbi tulajdonságokkal rendelkező emberhez?
Képességek: írás (írásbeli kommunikáció), kézügyesség (rajzolás, festés), elemzőkészség
Szenvedélyek: olvasás, vallás- és filozófiatörténeti érdeklődés, zene, természetjárás (túrázás, kerékpározás)
Fontosabb értékek: kereszténység/hitélet, művészet (fantázia, szépség, alkotás, kreativitás), a természeti értékek megőrzése
Tulajdonságok: odafigyelés a részletekre, alaposság, empátia, alkalmazkodó- és együttműködő készség, elmélyült, érzékeny, fogékony gondolkodásmód (introverzióra való hajlam), dolgok elmagyarázása, megértetése, kötetlen, szabadabb munkaidőt/környezetet kedvelő
Én is ilyen vagyok/voltam, szóval semmi negatívat nem gondolnék az ilyen emberekről. Kedves lennék hozzá, hogy lássa: tőlem aztán végképp nem kell megijedni és ennyi.
Az pedig, hogy nem köszön (illetve nem hallom), nem nagyon érdekel, nem várom el mindenkitől, hogy köszönjön nekem.
ami így hirtelen eszembe jut:
- bármilyen fenntarthatósággal, környezetvédelemmel kapcsolatos munka
- keresztény szervezeteknél, cégeknél munka (keresztény újság, könyvkiadó)
- néprajzkutató, muzeológus
- tanár
"Fontosabb értékek: kereszténység/hitélet" LOL
Egyébként meg idősgondozó vagy ápoló, vagy esetleg grafikus lenne számodra a megfelelő. A tanítást neked annyira nem javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!