Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen iskolán kívüli közösség...

Milyen iskolán kívüli közösségek/tevékenységek/klubok/szakkörök vannak?

Figyelt kérdés

Idén leszek 10-es (16 éves), és nem túl sok (konkrétan nulla) "külsős", szóval iskolán kívüli ismerősöm van. Szeretnék új emberekkel megismerkedni, fejleszteni szociális képességeim és hasznos módon tölteni a délutánjaimat.

Ezért gondoltam, hogy jó lenne valami iskolán kívüli tevékenységet találni. Táncolok a suliban meg külön is, de ezen kívül nincs más programom.

Szeretek kreatív lenni, érdekel a színház és a filmek világa, szeretek írni, fotózni, videókat csinálni (de ezekben nem vagyok jó), összességében humán beállítottságú vagyok, és nyitott mindenre. Szívesen fejlesztem magam, kipróbálom magam új élethelyzetekben. Olyasmi összetartó közösséget keresek, mint mondjuk a cserkészek, csak nem feltétlenül vallásosat.

Ami még fontos, hogy Budapest harmadik kerületében élek, szóval ahhoz közeli helyet keresek.

2017. júl. 9. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem esténkénk menj ki parkokba piálni, bulizni, partyzni, ott rengeteg emberrel lehet megismerkedni, akivel ezenkívül akár egyéb progijaid is lehetnek délutánonként
2017. júl. 9. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyenre gondoltam, de azért köszi! :)
2017. júl. 9. 12:41
 3/3 anonim válasza:
Engem is ez érdekelne
2018. jan. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!