Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen szálon induljak el...

Milyen szálon induljak el közösségek keresésére?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy társaságba tartozni, de nem sok tapasztalatom van eddig társaságok terén és ami van az is negatív. A városomon belül keresnék kortól nemtől független nyugdíjas korhatár alatt valamilyen társaságot ami nem alkoholról szól. (Kocsma kizárva) Mit keressek milyen néven keressem azt? Próbáltam valamilyen hobbit találni de ebben a városban senkinek nincs hobbija. Nincs közösségi klub. A közösségi ház a nyugdíjasoké és a fiatalok nem járnak oda. Az iskolákba időseket nem engednek be. Biztos van valami ami elkerüli a figyelmem ha nincs akkor egy jó üzleti lehetőség. Röviden: keresem a helyem a világban.

2016. okt. 27. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is mit szeretsz csinálni? Mit csinálnál szívesen közösségben? Ha ez megvan, akkor már fél siker. Aztán előfordulhat, hogy nincs ilyenre lehetőséged a városban, akkor a környékieket érdemes megnézni.

De amíg nincs meg mit keresel, addig nehéz.

2016. nov. 1. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Leegyszerűsítettem.Drog és alkohol fogyasztást zárom ki, minden más hobbi jöhet. Nyitott vagyok arra is amit nem szívesen csinálok. Csak 27 éves és fiú vagyok ez kizáró ok a városban üzemelő klubok 100%-ára.

Mert fiu vagyok nem szívesen láttak a foltozóklubban fürge ujjak klubjában, mert 27 vagyok ki vagyok zárva az összes politikai és nyugdíjas klubbol mert 18 elmúltam nem engednek be az iskolákba így ki vagyok zárva az összes diákklubból. Úgy érzem a legrosszabb korban vagyok. Nagyon szeretnék egy nagy zongorát ezért istenhez így imádkozom: Uram csak kérlek küldj egy hatalmas zongorát pont oda ahol állok. Ha összenyomna nem lenne öngyilkosság mert az úr ajándéka és a menybe juthatnék. Biztos más is van ott nem lennék annyira magányos. Azokba a klubbokba vennének fel ahol a tagsági díj a fél havi fizetésemmel felel meg. És ott rám sem hederítenek mert csendben kell lenni. Szóval gáz. Próbáltam nyitott lenni és elmentem kocsma szerű PUB Bar ilyesmi helyekre de a rendőrségen kötöttem ki tiltott szer birtoklásáért amit nem találtak meg. Egy másik alkalommal lopás vádjával zártak be mert kiraboltak egy boltot azok akik meghívtak egy üdítőre! Harmadik alkalommal pedofília vádjával vittek el egy korhatáros nudista bárból! Na azóta nem járok ilyen helyekre. Rengeteg ilyen történetem van hogy szívtam meg a társaság keresést. És posztgraduális diplomám és doktorátusom dupla nyelv érettségivel. Így az is ki van zárva hogy lúzer legyek. Természetesen munkanélküli vagyok kertészkedem pár embernél abból élek. De télen csak fa vágás van.

2016. nov. 2. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ami eszembe jutott: egyházi közösségek, civil szervezetek (ide keresnek önkénteseket sokszor).

Egyébként megpróbálhatsz más sorstársat keresni itt Gyakorikérdéseken, hátha valaki a közeledben lakik, illetve ott van még a társkereső, mint opció.

2016. nov. 2. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!