Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka után ti nem vagytok...

Munka után ti nem vagytok baromi fáradtak? Hogyan oldjátok meg az egyéb tevékenységeket?

Figyelt kérdés
Fél éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen, 8 órás irodai munka, azt gondoltam, simán tudok mellette haladni a dolgaimmal (értsd főzni, házi munkát végezni, edzőterembe járni, bevásárolni), de amikor hazaérek este, olyan fáradt vagyok, hogy edzőterembe menni hiába lenne kedvem, semmi energiám nincs, bevásárolni, egyéb házi munkát végezni szintén alig van erőm, igyekszem hétvégére időzíteni, ráadásul sokszor 1-2 órára el is alszom. Mi lehet a probléma, mással is van így? Vagy majd megszokom, ne nyavajogjak?

2022. okt. 31. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem eppen. Szakacs vagyok grillpalyan nagyon forgalmas helyen. Egesz nap telthaz 13-14 ora. Le nem ulsz, melegvan es folyamatos porges. Szunet akkor ha raersz es max 10p, de van h 6 ora alatt jutsz el eloszor. De jo arcokkal vagyok es sok a penz igy nap vegere inkabb felporget mint lefaraszt
2022. nov. 3. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Így már érthető,szerencsés vagy.
2022. nov. 3. 19:13
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Amíg irodai munkát végeztem, én is gyakran voltam így. Egész nap bámultam az excel táblázatokat meg a vállalatirányítási programban az adathalmazokat, gyártottam a sok papírmunkát, vég nélkül, egyáltalán nem szerettem, és mindig fáradtnak éreztem a fejemet munka után, és energiám se maradt sok.

De azt is észrevettem, hogy ez az állapot csak időszakos volt, volt olyan is, hogy energikusabbnak éreztem magam, főleg, ha tudtam időt szakítani egy kis mozgásra meg a kiegyensúlyozottabb étkezésre.

2022. nov. 4. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
Alig dolgozol még sincs időd... Én heti 7 napból 6-ot dolgozok, szombat vagy vasárnap is vagyok de akkor nem egész nap. Hétköznak 6-ra járok be úgyhogy 40 perc az út autóval és este 6-7-re érek haza mégis van időm mindenre. Valamit rosszul csinálsz
2022. nov. 8. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Én főleg akkor amikor éppen rád gondolok.
2022. nov. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!