Hogy szárítjátok meg az elmosogatott edényeket?
A csepegtetőn még 2-4 nap múlva is vizes (időjárástól függ), de addigra már újra tele a mosogató csak nem tudok mosogatni mert nincs hova rakni már…
Törölgetni próbáltam már, de nagyon sok idő lenne mindent törölni, másrészt bármilyen ruhával törlöm, valamennyire nyirkos marad, és nem akarom hogy penészedjen a szekrény.
Hogy oldjátok meg?
Hogy csinálod?? :D
Mindig azt teszem a mosogatás végén.
Milyen ruhakkal próbáltad?
Ilyen lenes anyag a legjobb.
Mindennel ami van itthon, legalább ötféle anyag. De amúgy se akarnék törölgetni mert úgy kb háromszor annyi idő lenne a mosogatás…
Vasárnap délután mosogattam, még mindig nedvesek az edények, pedig azóta nem is csuktam be az ablakokat (és az egyik ablak közvetlen a csepegtető felett van), meleg van, odasüt a nap. (A mérős kütyü szerint 25 fok és 52% páratartalom)
Nem tudom mi kéne még hogy száradjon… :(
Télen mindig van penészedés, nyáron elvileg jobb, ilyenkor csak 50-60% körül van a pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!