Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » JAR mosogatógép tablettât...

JAR mosogatógép tablettât hasznàlok.Nektek is âtütően szer szagú lesz az elmosogatott műanyag vagy üveg? Hiâba öblítem le mosogatàs utân. Úgy beleissza magât a szag a műanyag edényekbe hogy undorító.

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Én sajátmárkás port használom, blink a müllerben. Teljesen semleges szaga van és olcsó. 100 adag tán 1200 ft
2021. máj. 22. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Mosogatógépben mindig "szer" bevonatú lesz az edény, mivel nem használ elég vizet az öblítéshez (marketing: víztakarékos), szárításkor csak cseppmentesen "rá van égetve" a szer a felületre (marketing: ragyogóan tiszta).

A műanyag edényekbe a meleg kaja is beleeszi magát, főleg ha mikrózod, ugyanígy a magas hőmérsékleten használt vegyszer is.

2021. máj. 22. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

2. Ez olyan tipikus savanyú a szőlő részedről.🤣

Valszeg nincs penzed mosogatógépre és ezért hülyesegeket terjesztesz, h miért nem jó....

2021. máj. 22. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Használtam Jar-t és az aldis sajátmárkás tablettát is, egyiknél se tapasztaltam ezt. A gépből kiemelve érezhető a normális tisztítószerszag, de a használatkor már semmi.

Tiszta a szűrőd és használsz elég sót?

2021. máj. 23. 04:12
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

#3: hidd el többféle mosogatógépet próbáltam mint te.

nyilván nincs rá pénzem, azért van tapasztalatom :))

2021. máj. 23. 06:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is használtam Jar tablettát, nekem folyt a gépből a hab, annyira túlhabzást okozott, a program végén pedig fehér réteg volt a gép alján.
2021. máj. 23. 08:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Kipróbàlom a müllerest.
2021. máj. 23. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Látom a kérdező megértette az egyébként tökéletes válaszok lényegét...
2021. máj. 24. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Még egy tanács: tegyetek a gépbe kifacsart citromot, nagyon kellemes illat lesz és az inox edények szebbek, fényesebbek lesznek. (nálunk sok citrom fogy, így pár naponta tudom cserélni)
2021. máj. 24. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Az sav. Ecet is pont ugyanazt csinálná. Dehát az a fránya mosóvíz lúg, annak a hatását fogod vissza a citromosdival. Nem lenne egyszerűbb kevesebb mosogatószert (tablettát) beletenni?
2021. máj. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!