Mások szerint is az egyik legjobb találmány a mosogatógép?
Rengeteg időt meg lehet vele spórolni, és a tisztítása is hatékonyabb, mint kézzel (lévén, hogy olyan hőmérsékletű vízzel is mosogat, amilyennel kézzel gyakorlatilag lehetetlen lenne).
Már két emberre is jobban megéri, más nem egy kisebb terítékes, és akár napi használat mellett is. De az biztos, hogy a mosogatással töltött idő megspórolása vitathatatlan, mert értelmesebb, de legalábbis számunkra jobb dolgokkal is el lehet azt tölteni.
Nálunk van mosogatógép, tényleg praktikus és szerintem kevesebb vizet és áramot fogyaszt, mintha én mosogatnám kézzel. Elég pazarlóan tudok mosogatni, sok mosogatószerrel, sok habbal és emiatt sok víz is kell nekem a leöblítéséhez - nem szeretem, ha egy pici hab is marad rajta - Anyukám még lavorban mosogatott, külön forralta a vizet gáz tűzhelyen, nekem az sose volt praktikus.
Bár pár pohár és tányér miatt nem indítom el, megvárom míg össze jön egy teljes gépnyi, csak arra kell figyelni, h ne száradjon rá a tányérra semmi.
5: de miért kéne leöblíteni...??? Ezt sose értettem!
Azzal a papírszalvétával, amit az étkezésnél használunk, simán "letoljuk" a maradékot a szemétbe a tányérról. És kész.
Nem csak edényszárító nem kell, de a szennyes sem "díszeleg" a pulton + a mosogatótálcában, hanem ajtó mögött van. :-)))
Szerintem már 1 főre is jó lehet - nekem csak totál helyhiány miatt nincs, de ha ez a konyha szét lesz verve valaha, akkor veszek.
Egyébként kevesebb vizet is használ, mint amennyi kézi mosogatásnál elmenne.
6os
Hát mi így szoktuk meg, most mindent papírtörlőzni, nem is tudom, nem próbáltam sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!