Elromlott a Samsung dw60h6050fw mosogatogepem? Hazilag hogy tudnam tisztitani?
Lehet ,hogy dw60h6050fs a szama,mert szepseghibasan vettem 2014 -ben.
Egy ideje ritkan hasznalom. Elkezdett koszosan mosogatni. Azt megoldottuk. (A szurot vette ki a baratom. Megtisztitotta.)
Most ket napja meg beinditottuk a mosogatast (mindig 70 fokos hosszumosast valasztom :2.45 perc kb) es megindult a viz aztan par perc mulva leallt es pittyeno hangot hallat. Hibakodot nem ir ki.
Ilyenkor kinyitas utan all a hideg viz benne. Kb 2 liter.
Volt olyan is,hogy a programot nem tudtam valtani meg elinditani se. Akkor allt a viz alul. Kimertem es utana valaszthattam a progit es elindult. De par perc mulva leallt.
Alul leszedtem a szurot es kicsavartam a csavarokat. 2 cso maradtd nyitottan igy leenelve az also zuhanyfejet.
Gondoltam megprobalom csogorennyel,de az pont eltunt a lakasbol.
Mellette van a kezi mosogato,amivel kozos a csove. Szerintem a lefolyo. Most lefolyotisztitot ontottem a kezimosogatoba,hatha az a baj.
A mosogatogepbe nem merek onteni.
Probalkoztam viszont 20%-os ecettel (1 liter) es szodabikarbonaval. Nem lett eredmeny.
Szerintem lehet,h segitene egy tisztitas. Hogy csinaljam?
Illetve mi romolhatott el szerintetek rajta?
Regen volt,h a futoszal lett vizmoves,azt megjavitottuk. Akkor meg mosogatott.(evekkel ezekott volt)
Barmilyen otletet szivesen fogadok.
Jol jonne anyagilag,ha meg tudnam oldani hazilag,h mukodjon. Illetve kicsi a lakas,nagyon keves a hely,sokat kene pakolnunk egy uj vasarlasahoz.(kivinni ,bevinni kellene a hely)
Elotte aeg mosogatogepem volt kb 8 evig. Programhiba volt ott. (Akkor azt minden nap hasznaltam.) Akkor vettem ezt helyette.
Koszonom ,johetnek meg valaszok.
Szervizt ne ajanljatok,mert min 25 ezret ker el vagy megtobbet. Ok arra mennek ,h minel tobb alkatreszt csereljenek. Tapasztaltuk. Nem kerunk beloluk.
Megcsinaltuk. Mukodik. Egy alkatreszt se csereltunk!!
A baratom kiszerelte a karokat: belementek citrom magok. Kiszedegerte az osszeset es kimosta. (Az elozo aeg gepen suru szuro volt. Semmit nem engedett at.)
Kihuztuk a helyerol. Kihuztuk a konektorbol. Felforditottuk. Az aljarol lepattintottuk a muanyag lapot. Aztan letoroltuk ezt a lapot a viztol. Mashol nem ereztunk vizet. Visszapattintottuk az aljat. Visszattuk,bedugtuk es azota mukodik.
Barkit erdekel. Irjon nyugodtam.
Jo,h nem hivtunk szerelot,aki lerant 25 ezerrel es a vegen nem tudja megcsinalni... aztan elviszi es megcsinalja ugyanezt,mi t mi es hasznalja ingyen a gepunket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!