Samsung mosogatógép?
Soha nem volt még mosogatógépem. Elsőre sikerült féláron megvennem egy alig használt, de még garanciás Samsung gépet. Papírokat nem kaptam hozzá és nem tudom pontosan, hogy a rajta lévő beállítások mik is lennének. Neten nem találtam hasonló gépet ehhez. Légyszives ségítsetek!
Balról jobbra:
1. 70 fokos mosogatás, ide mennek a nagyon szennyezett edények
2. az automata progi, magának állítja be a hőfokot és az időt, az edények szennyezettsége alapján.
3. 65 fokos mosogatás
4. Eco progi, tuti hosszú, de energiatakarékos
5. 50 fokos gyorsprogi, itt szerintem nem szárít
6. a kényes cuccokhoz való, ahogy az ábra is mutatja
7. előmosogatás, ez hidegvizes szokott lenni
s betű > só hiány, ha világít,
a kis csillag az öblítő hiányát jelzi
időzítő
az utána lévő ábrát nem látom jól
1/2 ez a fél töltetet jelenti, itt kiválaszthatod, hogy az alsó vagy a felső kosarat mosogassa.
Tabs: ha tablettával mosogatsz, ezt nyomd be
Utolsó előtti ábráról nem tudok írni, a kis lakatok a gyerekzárat jelölik.
De ugye, minden értelemszerűen van rajta, nem nehéz kezelni.
Nekem nem Samsung van, de a programok ugyanezek rajta. A 65 fokossal mosogatok, de majd kitapasztalod, hogy neked melyik jött be.
Ha nem találod a neten a használatit, akkor a Samsung honlapján keress e-mail címet, kérd és küldeni fogják.
Öblítőből nem jó az ecet, kb. 600 forintos összegért tudsz venni öblítőt és az elég sokáig elég!
A sóból sem a háztartási kell bele, ez is pár száz forintos tétel, nem kell a márkásat venni, mert ugyanaz, max. a szemcseméret különbözik, de a gépnek mindegy. Ha a só a tartály szája mellé folyt az szedd össze amennyire csak tudod.
Ha tablettát veszel, amiben van só és öblítő, akkor is KELL bele külön só, külön öblítő, mert saját magának adagolja és pl. az öblítő csak a legvégén kell.
Mosogatószert sose önts bele és a szűrőt rendszeresen tisztítsd.
Lehet, hogy azért, mert eco progi az energia megtakarjtás miatt nem melegíti fel annyira a vizet, hogy száraz legyen minden. Én még nem próbáltam, nem éreztem késztetést, hogy 3 óra 21 percet várjak a tiszta edényekre :)
DE!
A műanyag edényeket nagyrészt nem fogja megszárítani.
A teflont sem. Amit ugye nem szabadna beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!