Rozsdamentes lábosokat berakjátok a mosogatógépbe?
A lábosok alján elkezdtek ilyen apró, sötét illetve rozsda színű pöttyök előjönni. Elképzelhető, hogy a mosogatógép miatt?
Szerintetek attól még használjam őket?
Férjem szerint semmi bajuk, de azóta én kézzel mosogatom őket.
Milyen márkájút érdemes venni?
Az első edénykészletemet lakásavató ajándékként kaptam, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Utoljára viszont egy darab lábost vettem 5000ért és azon is lett egy folt. :(
Nálunk az olcsó fém edénynek sincs semmi bajuk .
Igaz nem is tablettát használunk ,a rövid program miatt .
Én mindent beteszek, a fa tálalókat, deszkákat kivéve - soha, semmilyen edényen, lábason nem találtam még fekete pöttyöket.
Nem lehet, hogy az edényed minőségével van a gond?
Kedves Kerdezö,
pakold be ugy a gepet, mint mindig.
Tegyel az edenyek köze egy darab alufoliat összecsavarva.
Ez meggatolja a rozsdasodast. az alufolia könnyebben oxidalodik, igy könnyeben veszi fel a rozsdat is.
Nem mindig az edenyekkel vagy az evöeszközökkel van a baj, föleg nem azokkal, amik mar eleve rozsdamentesek.
Lehet, hogy maganak a mosogatogepnek a kosara (amibe pakolod az edenyeket) serült meg, a müanyag bevonat levalt es az alatt rozsdasodik. Ez a rozsda aztan a mosogatas közben a masik- egyebkent rozsdamentes labosokra kerülnek. lehet, hogy az edenyben van egy kis csavar, ami nem rozsdamenetes es attol vannak a foltok pl. a rozsdamentes evöeszközökön.
A lenyeg, hogy egy darab alufoliat tegyel mindig a mosogatogep kosaraba. Ha, lejart a gep, akkor szinte tiszta fekete az alufolia.
Eldobod.
Uj menet, uj alufolia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!