Belül nagyon koszos mosogatógépbe hatásosak a mosogatógép tisztítók?
Tegnap vettem használtan és olcsón, aminek hátulütője hogy konkrétan ragad a kosztól a belseje.
Amennyire tudta szivaccsal, kimostam, meg a a kivehető részeket mosogatószerrel, de nem az igazi.
Trisóval elindítottam egy 70 fokos programot, de nem használt.
Kérdésem az lenne hogy ezek a különféle calgonit, somat stb mosogatógép tisztítók mennyire jók? Kipucolják rendesen vagy csak paraszt vakítás?
Tettél bele legalább 20 dkg trisót? Egészen rosszul hangzik, hogy trisóval, a legmagasabb hőfokú és leghosszabb program nem varázsolta tisztává.
Biztos, hogy működik a szivattyú és a fűtés is, és a karok forognak és fecskendezik a forró mosólúgot?
Sikerült tisztává varázsolni, bár nem nagy ijedtségek árán. :)
Tényleg iszonyat koszos volt, nem is értem hogy hogy használták, hogy tud ennyire elkoszosodni. No mind1.
Kapott először géptisztítót, de csak látszólag tette tisztává, amikor elindítottam tele pakolva koszosabban vettem ki mindent mint ahogy beraktam.
Aztán ami kiszedhető volt azt mindent kiszedtem, elsikáltam floraszepttel, meg a gép belsejét is befújtam flóraszeptes vízzel (na ilyet ne csináljatok :) ). Elindítottam egy gyors programot és hamar meg is állt a gép, mert behabosodott. Egy nap volt mire habtalanítottam, viszont tisztább mint ha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!