Elmosogatsz magad után barátnál/barátnőnél?
Figyelt kérdés
Ha átmész a párodhoz, vagy csak barátokhoz és használt valamilyen evőeszközt, tányért, poharat, el szoktad mosni? Vagy felajánlod? :) Hol mi a szokás?2021. máj. 14. 16:45
3/8 anonim válasza:
Barátnál nem.
Férjem szüleinél igen, de minimum a mosogatógépbe berakom, amit lehet. Ha ott főzök, eltakarítok magam után, lemosom a pultot, stb.
4/8 anonim válasza:
Voltam egy ilyen helyen :) ... mindenki takaritott :) Csicskak voltak ... a hazigazda kegyeltjei ... nem alltam be a sorba ... azota en vagok a kozellenseg :)))
6/8 anonim válasza:
Segíteni szoktam pl törölgetni, de nem mosogatok. Úgy, ahogy nálam se mosogat senki. Én vagyok a házigazda, nyilván alap hogy megcsinálom. Plusz amúgy sem szeretem, ha más pakolászik a konyhámban, mert tuti nem oda teszi vissza a dolgokat, ahova valók. Szóval inkább mosogatok én. Eddig vendégségben nem kellett mosogatnom, mert általában minden ment a mosogatógépbe.
7/8 anonim válasza:
Mosogatogep van.
Papirtanyer van.
Ha a vendegnek egyik se tetszik,akkor nem eszik. 😂😂
8/8 anonim válasza:
Igen. Pároméknál is rendszeresen elmosogattam legalább az én részem, illetve otthon sem szeretem csak úgy belerakni a mosogatóba. Persze ha főzök vagy sietek valahová, akkor úgy vagyok vele, hogy majd ha időm engedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!