Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egyedül élni könnyebb vagy...

Egyedül élni könnyebb vagy valakivel együtt - háztartás szempontból?

Figyelt kérdés

Ha tarsasagban elsz, akkor megoszlik - jo esetben - a haztartas. Van kaja mondjuk 2 - 3 napra, mosva van ruha, kisebb bevasarlas ami kell meg van, es ez mind a masik dolga. Hazamesz munkabol, van kaja, van masnapra ruha mosva, ne adj isten vasalva, mehetsz jatszani a gepen meg Xbox-on meg PS-en, majd te kerulsz sorra.

Ha egy ember egymaga el, mindig ezeket neki kell csinalnia es alig jut ido magara, egyik nap ez, masik nap az, harmadik nap amaz, es kozben dolgozik is.

Melyiknek konnyebb?

jan. 16. 12:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%
#30 az inkoherens az a szöveg, amit te ideböfögtél xD Az, hogy volt már kapcsolatom, miért zárná ki azt, hogy egyedül sem vagyok magányos..? És igen, a rendmánia legalább olyan elviselhetetlen, mint a kupis koszos rendetlenség. Képzeld el, hogy pl. kitakarítod a fürdőszobát, erre a pasid kb. nagyítóval vizsgálja át, hogy minden tiszta lett-e, na az ilyen dugja fel magának a wc kefét és inkább takarítson egyedül🤣Nem tudom, neked mi nem volt érthető ezen, gondolom nem laktál még ilyennel együtt és nem tudod elképzelni, milyen.
jan. 16. 19:02
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

"szerintem hagyjuk srácok, debil szegény"

Szerintem a kérdező soha nem fog egyedül élni, mert gondozásra szorul. Valahol sajnálom ezért, de annyira azért nem.

jan. 16. 19:36
 33/37 anonim ***** válasza:
76%
Egyedül nyilvánvalóan könnyebb, de párban sokkal jobb.
jan. 16. 20:48
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"nekunk is jo hazassagunk van, ocsemmel vitatkoztunk ezen, mert o egyedulallo es szerinte nekem tobb idom van kikapcsolodni"

Ha otthon kiszolgálnak, akkor több időd van.

Egyébként meg a gyerekek plusz háztartás mindig több munkát ad, mint amikor valakinek csak magáról kell gondoskodnia.

Egyedül élni azért "jobb", mert csak te koszolsz. Csak magad után kell takarítani. Ha valamit kitakarítottál, nem ganézza össze más. Nem jársz úgy, hogy felmostál a fürdőben majd mire ismét arra jársz már azt látod, hogy össze van csepegtetve a padló, összeköpve a tükör, mert van rajtad kívül is más a házban.

jan. 16. 20:59
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, ha egy héten át halogatsz valamit, pl egy felmosást, senki nem szól rád…
jan. 17. 06:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy az a másik mennyire házias és segítőkész. Van, aki több munkát ad, mintha egyedül lennél és van, aki kiszolgál (még akkor is, ha nem akarod). Na most azért jó esetben inkább feleződik ez, meg tudtok egyezni, kinek milyen feladat fekszik jobban meg nagyjából ugyanannyira vagytok rendesek/kupisak és akkor nincs (annyi) vita sem rajta. De nem háztartási robotot keres az ember, hanem társat.
jan. 19. 15:00
 37/37 anonim ***** válasza:
Egyébként meg rossz lehet az időbeosztásod, gondolom a gépezés midig több mint azt hiszed :) Képzeld el azokat, akik gyerekeket nevelnek vagy idős szülőket ápolnak munka mellett és mégis megoldják, hogy a saját maguk és mások után való pakoláson túl jusson idő mittudomén filmet is nézni meg elmenni sportolni néha vagy barátokkal.
jan. 19. 15:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!