Hogy kell zoknit jól stoppolni?
Ez nem stoppolás, hanem varrás. Stoppoláskor egy plusz anyagot varrsz bele.
Egyébként a "rossz" módszered valójában jó. Arra kell ügyelni, hogy ne közvetlenül a lyuk szélénél a szélső szálba varrj bele, mert az valóban azonnal lefoszlik.
3-4-5 szállal beljebb varrd, tehát rátartással, így nag valószínűséggel nem lyukad újra.
Bár a mai zoknikat kb nem is érdemes megvarrni, nagyon hamar elfoszlik az anyag...
Szia!
2hete én is stoppoltam a zoknimat, nem azért mert nincs rá pénz, hanem mert védem a környezetet :P
Amúgy én is villanykörtén csináltam, de pár mosásra rá szétfoszlott a körülötte lévő anyag...vagyis ez egy frotír talpú zokni volt és kipotyogtak körülötte a frotírszálak :((( pedig ráhagyással stoppoltam... :( Én arra jutottam, hogy ha jó lett volna még egy évig (itthon hordtam volna) akkor érdemes megcsinálni, de így hogy csak 3x tudtam felvenni, így nagyon nem érdemes :(((
Én arra gondoltam, hogy veszek posztót és rávarrom a talpára XDDDDD na az tuti nem kopna ki egy ideig XXDDDD
60%-as!
Te agyilag ZOKNI vagy!
"tiszti keresztet,és a kossuth-díjat."
Inkább olyanokat írj, amikről tudod mi és micsoda! Így csak saját magadat égeted be, te, TE ZOKNI!
Én is ebben a témában keresgéltem.
Szerintem ezt kerestétek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!