Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki szoktátok mosni az újonnan...

Ki szoktátok mosni az újonnan vett ruhaneműket (zoknit, bugyit, alsónadrágot, bármit) használat előtt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 16:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Persze, minden esetben. A ruhaneműt van amikor csak kiöblítem, de a fehérneműt azt szigorúan kimosom.
2009. márc. 5. 17:28
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Farmeren kívül én mindent kimosok. Ha más nem öblítős vízbe áztatom,de azért a bugyit azt pl. rendesen mosószerrel mosom ki.
2009. márc. 5. 17:29
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
lehet, hogy gáz, de én a fehérneműn kívül semmit sem szoktam :S
2009. márc. 5. 17:53
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Én semmit se mosok ki újonnan.
2009. márc. 5. 18:03
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Én is mindent mosok.
2009. márc. 5. 18:25
 6/27 anonim válasza:
91%
a fehérneműt szigorúan ki kell mosni mennnyi fertőzést kaphatunk el én is így jártam mert buta voltam
2009. márc. 5. 18:27
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért pontoztátok már le az első kettőt? 52%...

Fáj, hogy nekik van lehetőségük kimosni vagy mi az úristen? :DDDD

Ezek egyéni szubjektív vélemények, nem lehet mindenkié ugyanaz. Akkor nyilván nem írná ki kérdésnek a kérdező sem.

Mindre nyomtam a zöld kezecskét. És nyugodtan lehet lepontozni...

Én mindent kimosok, mert sokszor olyan érdekes szaga van a ruháknak és én úgy nem tudnám magamra erőltetni.

Egyébként anyukám dolgozott évekig ruhás boltokban, ha tudnátok sokszor mik történnek azokkal a ruhákkal mielőtt kiteszik őket a vállfákra...

2009. márc. 5. 18:37
 8/27 A kérdező kommentje:

Én is kiakadok, ha egy ilyen kérdésnél lehúzzák a válaszokat. Szerintem olyan húzhatta le, aki sose mossa ki, mert csak azok voltak lepontozva.

Amúgy én is mindig kimosok minden újat, de minimum kiöblítem, csak a férjem ezen mindig kiakad, gondoltam, megkérdem, hogy csak én vagyok-e túl mániákus :) De tényleg egy bugyit is hányan összefogdosnak, ki tudja, mit fogdostak előtte, koszos pénzt, buszon kapaszkodót, amit homeless fogott előtte, akármit.

2009. márc. 6. 04:52
 9/27 anonim válasza:
84%
mi csak a használtan vett ruhákat mossuk ki, de azoknak amúgy is olyan büdös, dohos szaguk van, hogy csak na. az újakat azért nem, mert az alsóneműk úgyis dobozban vannak, és nem hiszem, hogy valakinek annyi esze lenne, hogy felpróbálja, póló, meg nadrág.. hát, én még nem kaptam soha betegséget egy mosatlan ruhától. :)
2009. márc. 6. 11:14
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi, az én párom is fölöslegesnek tartja.
2009. márc. 6. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!