Ki szoktátok mosni az újonnan vett ruhaneműket (zoknit, bugyit, alsónadrágot, bármit) használat előtt?
Miért pontoztátok már le az első kettőt? 52%...
Fáj, hogy nekik van lehetőségük kimosni vagy mi az úristen? :DDDD
Ezek egyéni szubjektív vélemények, nem lehet mindenkié ugyanaz. Akkor nyilván nem írná ki kérdésnek a kérdező sem.
Mindre nyomtam a zöld kezecskét. És nyugodtan lehet lepontozni...
Én mindent kimosok, mert sokszor olyan érdekes szaga van a ruháknak és én úgy nem tudnám magamra erőltetni.
Egyébként anyukám dolgozott évekig ruhás boltokban, ha tudnátok sokszor mik történnek azokkal a ruhákkal mielőtt kiteszik őket a vállfákra...
Én is kiakadok, ha egy ilyen kérdésnél lehúzzák a válaszokat. Szerintem olyan húzhatta le, aki sose mossa ki, mert csak azok voltak lepontozva.
Amúgy én is mindig kimosok minden újat, de minimum kiöblítem, csak a férjem ezen mindig kiakad, gondoltam, megkérdem, hogy csak én vagyok-e túl mániákus :) De tényleg egy bugyit is hányan összefogdosnak, ki tudja, mit fogdostak előtte, koszos pénzt, buszon kapaszkodót, amit homeless fogott előtte, akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!