Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki szoktátok mosni az újonnan...

Ki szoktátok mosni az újonnan vett ruhaneműket (zoknit, bugyit, alsónadrágot, bármit) használat előtt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 16:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy kimosom-egyszer mutasd meg a párodnak, mi "jön" ki ilyenkor a ruhából.....kézzel mosva néhányszor már meglepődtem...
2009. márc. 6. 14:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én pasim van, hogy 2szer is kimossa, mert szerinte műanyagszagú :DD

De a pasik általában nem bonyolítanak túl ilyesmit.

Magyarázd el neki, hogy amit a boltban veszel az sajnos nem úgy van, ahogy normális ember gondolná, hogy az még új és tiszta. Sajnos kitudja mivel érintkezett addig, tehát indokolt kimosni.

Fehérneműt is felpróbálnak sokan, és van aki olyan könnyen veszi, hogy szerinte az tiszta és nem bugyira veszi, hanem meztelenül van és úgy veszi fel... így simán el lehet kapni pár dolgot. A boltban szinte mindent felpróbálnak és nem érdekli őket, hogy összepiszkolják, mert általában úgyse veszik meg... a földön tapossák a ruhákat sokszor, márkás üzletekben is.

Sajnos a mai világ ilyen, mindenre oda kell figyelni, mert a legtöbb ember semmire sem figyel és nem vigyáznak a dolgokra. :/

2009. márc. 6. 14:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát.. mindenkinek szíve joga.. de már eleve ha belegondolok, hogy amikor én próbálok ruhát egy bolt levegőtlen fülkéjében, akkor a harmadik ruha után már igencsak elkezdek izzadni, most úgy őszintén, ki akarná azt utánam csak úgy felhúzni? Fúj.
2009. márc. 6. 14:31
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
Néha kimosom, néha nem. Tudom, hogy kelleme, de amikor kiveszek pl. 3 alsógatyát egy bontatlan celofán csomagolásból, elfog a kísértés, hogy rögtön magamra rántsam :)
2009. márc. 7. 09:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetben kimosom, még akkor is, ha én bontom ki. Van egy bizonyos szaga.... :D
2009. márc. 7. 11:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Fehérnemut minden esetben ajánlatos kimosni hygienia szempotbol, más ruhanemut is amennyiben az otthon moshato, es nem látszik meg rajta,hogy már mosva volt. Az anyagok át vannak itatva bizonyos vegyszerekkel amelyek erzékenyebb személyeknél allergiát váltanak ki. (Akinek van textil uzletben dolgozo ismerose,csak kérdezze meg tole, hányszor megy haza fejfájással a munkaido befejeztével)
2009. márc. 7. 12:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindig. Farmernadrágot, kabátot nem, de azonkívül mindent kimosok. Egyrészt azért, mert soha nem lehet tudni, hogy aki előtted felpróbálta az nem szenved e valamilyen fertőző bőrbetegségben másrészt nekem meggyőződésem, hogy minden egyes anyagot vegyszerekkel kezelnek, hogy azok sokáig színtartóak legyenek. Arról nem beszélve, hogy sokszor büdösek is a ruhák.
2009. márc. 7. 13:50
 18/27 anonim válasza:
100%
Szia! Varrónő vagyok, és dolgoztam is ott sokáig! Eleve az anyagok míg végekben vannak akkor is elég büdösek mivel vegyszerekkel festik, kezelik őket! De miután kész a ruha is sok vegyszert használnak készre vasalásnál a gyűrődések elkerülése végett, mivel sok kézen átmegy egy ruha mire kikerül a butikba! Ugyhogy én MINDENT kimosok mielőtt felvenném, vagy a gyerkőcre adnám! Nem beszélve arról ki tudja tényleg hányan és kik próbálták előttünk a butikban!:)
2009. márc. 7. 14:26
 19/27 anonim válasza:
100%
Mindent kimosok.
2009. márc. 8. 15:44
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
en inkabb csak a fehernemut mosom ki. polot,farmert csak ritkan, ha turkibol vagy egyeb gyanusabb helyrol van illetve ha hulye a szaga.
2009. márc. 9. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!