Ki szoktátok mosni az újonnan vett ruhaneműket (zoknit, bugyit, alsónadrágot, bármit) használat előtt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 16:55
21/27 anonim válasza:
Minden esetben kimosom, kivéve az öltönynadrágot, amit csak szárazmosással lehet mosni.
22/27 anonim válasza:
Azért is érdemes kimosni a ruhát, mert mit tudod te, hogy nem-e egy csöves próbálta fel a boltban...
24/27 anonim válasza:
Természetes, hogy ki. Elvégre minden üzletben, mindenki összefogdossa, próbálgatja a cuccokat, miközben mindenféle baktériummal beszennyezi a ruhaneműt.
25/27 anonim válasza:
Természetesen MINDENT kimosok,még az ágynemüt is,mert szerintem sok kéz összefogdossa mire a zacsiba ér.
26/27 anonim válasza:
Én mindig kimosom, az új ruhákat.
A koszon,baktériumokon, gombákon kívül, tartalmazhatnak festék maradványokat, amelyek irritálhatják a bőrt.
Minek mérgezzük magunkat még egy vegyszerrel? (Így is kapunk bőségesen...)
27/27 anonim válasza:
Én a múltkor vettem egy pár bugyit,mondtam anyának,h mossa ki,és úgy nézett rám,mint aki a diliházból jött,h én hogy találok ki ekkora marhaságot.Amúgy utána meg nem érdekelt,felvettem úgy,ahogy volt,végülis nem lett tőle bajom.Ezek után mondanom sem kell,h más ruhaneműket se mosunk ki,mondjuk pl pulcsit,ilyesmit kimosni sztem is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!