Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyire vagytok megelégedve...

Mennyire vagytok megelégedve a takarítónőtökkel?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran jár?

Mennyi ideig takarít?

Mekkora házban?

Miket csinál meg?

Fix időpontokban jár?

Mennyit fizettek neki?

Mindig otthon vagytok, amikor takarít?

2023. febr. 6. 12:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
14%
Én vagyok a szolgáltatást igénybevevő, akinek Te szolgáltatsz. Kezded már érteni?
2023. febr. 7. 13:24
 22/32 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudnál annyit fizetni, hogy neked dolgozzak!
2023. febr. 7. 13:26
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

:,D :,D :,D

Biztos egy ennyire felfuvalkodott takarítót akarnék alkalmazni. :D :D

2023. febr. 7. 13:31
 24/32 anonim ***** válasza:
83%
Szerencsére nem vagyok rá szorulva. Ennél elegánsabb stílusú embereknél dolgozom.
2023. febr. 7. 13:33
 25/32 anonim ***** válasza:
20%
Gratulálok, sokra vitted az életben.
2023. febr. 7. 14:01
 26/32 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudom, hogy miért kell minden kérdés alatt egymásnak esni és azt bizonygatni, hogy ki a jobb.
2023. febr. 7. 14:09
 27/32 anonim ***** válasza:
67%

A 25-ös (meg az ahhoz tartozó) kommentelő kivételével mindenki teljesen normális kommenteket hagyott. Ő azt aki idejött trollkodni, kiélni a frusztráltságát, név és arc nélkül leiskolázni másokat. Nyilván kell neki valami kis örömforrás és szegény ebben találja csak meg.

Azzal semmi gond nem lenne, ha neki más az álláspontja valamiről, de az, hogy megkérdőjelezi mások végzettségét, és gyakorlatilag süt belőle a lenézés az nem elfogadható. Valószínű őt is semmibe veszik, pont ugyanúgy, ahogy ő nyilatkozik a takarítókról. Sajnálom szegényt…

2023. febr. 7. 14:17
 28/32 anonim ***** válasza:
71%
Áruld el kérlek például, hogy hol kérdőheleztem meg bárki végzettségét. Ha meg nem sikerül ezt a részt megtalálnod, akkor jöhet helyette a bocsánatkérésed.
2023. febr. 7. 14:19
 29/32 anonim ***** válasza:
21%

15-ös kommented ma 12.50-kor:

"#11: miből gondolod, hogy nincs végzettségem? :)"

Na vajon miből. Abból, hogy pénzért takarítasz. LoL

2023. febr. 7. 14:23
 30/32 anonim ***** válasza:
14%
Kis szövegértést gyakoroljál még. Te kérdezted, hogy miből gondolja valaki, hogy nincs végzettséged. Erre válaszoltam. Én egy szóval nem mondtam, hogy nincs végzettséged. Attól még, abból, hogy valaki takarítóként dolgozik, elég nagy valószínűséggel gyanítható, hogy nincs végzettsége, különben nagy valószínűséggel nem takarítóként dolgozna. Biztos vannak kivételek. Biztosan. Komolyan ezen sértődsz meg? Komolyan ennyire alacsony a színvonal?
2023. febr. 7. 14:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!