Mennyire vagytok megelégedve a takarítónőtökkel?
Milyen gyakran jár?
Mennyi ideig takarít?
Mekkora házban?
Miket csinál meg?
Fix időpontokban jár?
Mennyit fizettek neki?
Mindig otthon vagytok, amikor takarít?
Nekem nincs takarítónőm, de rengeteg időm elmegy a takarítással, úgy, hogy soha nem érzem azt, hogy most aztán minden tiszta.
Én is kíváncsi vagyok, mennyi időt tölt egy bejárónő egy lakásban, mit csinál meg, és mennyiért. És ettől tisztának érzi-e a lakást a tulaj.
Hozzánk heti egyszer jön, 2-3 órát takarít.
Felporszívózik és felmos mindenhol, fürdőszobákat takarítja teljesen, konyhát takarít, ágyneműt cserél és mos, törölközőket, konyharuhákat cserél és mos, illetve egy kicsit az udvaron is összesöpör.
Ez alkalmanként 10 ezer forint, ami kicsit átlag fölötti ár, de szépen dolgozik.
Ami zavar, hogy itt is elférne heti 2 takarítás 1 helyett, de havi 80 ezret sokkalnék takarításra.
Illetve a másik probléma, hogy nem tud fix napokon jönni, mindig előre egyeztetünk egy változó napot.
Ezért puhatolózom, hogy másnál hogy megy, vajon érdemes ennél többen gondolkozni.
Kérdező: ez a féle szolgáltatás, vagyis a takarító ma Magyarországon luxus, amit meg kell fizetni.
Én bejárónő vagyok Budán egy elég gazdag párnál, ketten vannak csak. Hétfő-szerda-péntek megyek. Mosni, vasalni, és takarítani kell, mindig mindennek tisztának kell lennie. Mosni valótól függ, hogy mennyi időt vesz igénybe, de átlagban 4-5 óra. Ami nincs ebben benne, az a kerti virágok gondozása. Bár van kertész, de rendbe szoktam azért tenni őket ha úgy van.
Havi fix 200 ezret kapok, karácsonyra-húsvétra is szoktam kapni plusz pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!