Milyen mosógépetek van, meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Mostanában szeretnénk venni, kíváncsi vagyok, hogy van-e lényeges különbség a márkák között, ha ugyanazt az árkategóriát nézzükjan. 25. 17:43
1/6 anonim válasza:
Indesit felültöltős. Kimos, működik, eddig semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Nekem Bosch van, szeretem, elégedett vagyok vele nagyon.
4/6 anonim válasza:
Régi bosch van, nagyon utálom! Kaptuk, ezért van ez, magamtól soha nem vennék bosch cuccot semmiben, eddig mindenben csalódtam!
5/6 anonim válasza:
LG direct drive elől tölts.Tíz év garancia van a motorra.Szerelő ezt ajánlotta
6/6 anonim válasza:
Electrolux.
Keskeny, 38-40 cm széles max, elöltöltős fekete színű és van rajta 14 perces gyorsprogram, sportruházatra való nem túl hosszú program, cipőmosásra program, ami ugyancsak gyors és nem centrufugáz agyon és gőzfunkció is, ami több programhoz pluszban állítható.
A mosószer-öblítőszer tartálya könnyen tisztítható.
A megjelenése, a teljesítménye miatt is nagyon szeretem, pont ilyet kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!