Elő szokott fordulni, hogy kimarad a hétvégi takarítás?
Köszönöm a válaszokat!
8: Nem délután dolgozom, hanem 7-15 óráig, csak annyi munka van, hogy még otthonról is muszáj melóznom...
Miért kell mindenáron rábeszélni valakit, hogy esténként takarítson? :D Én pl. azt utálom. Hazaérek munkából, fáradtan, szeretnék pihenni és nem még nekiállni itthon is dolgozni. Most nem egy mosás bepakolásáról beszélek nyilván, mert attól azért nem törik le az ember keze.
Mi mindig hétvégén takarítunk, de alapvetően is rendet tartunk, így a férjemmel ketten nagyjából 1,5-2 óra alatt csillivillire vágjuk a lakást. Ha elutazunk, vagy betegek vagyunk, akkor egy hétvége kimarad. Vagy kibírjuk következő hétvégéig, vagy ha nem tudjuk nézni, akkor egy este bepótoljuk, de nálunk nem ez az alap.
"most olyan beteg vagyok, hogy valószínűleg kimarad a takarítás. Ilyesmi másnál is előfordul, vagy csak én vagyok ilyen trehány?"
Fogalmad sincs a trehány szó jelentéséről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!