Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Frissen költözöttek, hogy...

Frissen költözöttek, hogy oldjátok meg a mosást?

Figyelt kérdés

Frissen költöztünk albérletbe és nincsen mosógép, venni pedig egyelőre nem tudunk egyet.

Ti hogy oldjátok meg a mosást?

(Kecskeméten lakunk jelenleg)

2022. jan. 11. 08:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni reszletre is
2022. jan. 11. 09:37
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Reszletre vennek legrosszabb esetben, biztos nem maszkalnek a szennyesemmel, bar ha van auto akkor nem veszes, es kadban sem szorakoznek vele. Kb 150 ezer ft egy normalis mosogep (persze van olcsobb, de ha mar veszek valamit akkor olyat veszek, amit szeretek is majd hasznalni evekig), ennyit visszafizetsz siman rovid ido alatt is, ha fix futamidos es sok idore adjak, akkor meg legalabb alacsony a havi torleszto. Most vettem hasonlo arban en is valamit reszletre, 6 honapra 20 ezer ft, de bankban szemelyesen vissza lehet fizetni egy osszegben is akar.
2022. jan. 11. 09:59
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
Ugyanannyit fizetsz vissza részlettel is, de oké.
2022. jan. 11. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem költöztünk addig, amíg nem voltak meg az alapvető berendezések....

De amúgy már sok helyen vannak nyilvános mosodák, keress rá, hátha van a közeledben. Ha nincs, akkor vagy átviszed a szennyest rokonhoz/szomszédhoz, vagy marad a kézi mosás. Vagy veszel részletre egy gépet.

2022. jan. 11. 10:19
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Több olyan albiban is laktam, ahol nem volt mosógép. Kimostam a csapban vagy a zuhanytálcában. Hú, de utáltam, borzasztó volt. De ott mosoda sem volt. Ha ilyen helyzetben lennék, és lenne mosoda, akkor oda mennék. Nálatok van is: [link]
2022. jan. 11. 10:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
(Előző vagyok) Nálunk nem játszott az, hogy veszünk mosógépet, mert állandóan költöztünk ide-oda, és nem tudtuk volna magunkkal vinni, ill. nem is lett volna értelme vinni olyan helyre, ahol már úgyis van.
2022. jan. 11. 10:37
 17/22 anonim ***** válasza:
97%
15-ért már vannak marketplacen használtak, annyi csak van rá?
2022. jan. 11. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Kecskeméten van bubbles, vidd oda.

Bár én inkább részletre vennék mosógépet.

2022. jan. 11. 13:41
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a beköltözés előtt nem néztétek meg? Mármint, hogy van-e mosógép?!
2022. jan. 11. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt 1-2 hónap átmenet. 2 hetente elvittem Bubbles-be.
2022. jan. 11. 15:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!