Frissen költözöttek, hogy oldjátok meg a mosást?
Frissen költöztünk albérletbe és nincsen mosógép, venni pedig egyelőre nem tudunk egyet.
Ti hogy oldjátok meg a mosást?
(Kecskeméten lakunk jelenleg)
Amikor albérletben voltam, volt egy ócska mosógép. Nem szívesen használtam a lakótársakkal együtt, inkább hazavittem hétvégén és anyunál kimostam. Pl fehér ruhából 2-3 darabom volt, azért meg nem is érte meg elindítani a mosást, hazavittem és a család ruháival kimostuk.
Egyre több helyen látok 0-24 önkiszolgáló mosodát, pár ezer forintból elég nagy mennyiségű ruhát ki tudsz mosni és szárítani… szerintem már a legtöbb lakótelepen találsz valamilyen mosodát.
Azóta nekünk van saját lakásunk, mosógépünk, de pl matrachuzatot vagy takarókat mosodában mosok, mert a hagyományos mosógépbe nem vagy csak koppra férnek bele, a tavaszi nagytakarítás alkalmával szeretem áttisztíttatni ezeket is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!