Vannak onkiszolgalo mosodak, bedobot a penzt es kimossa a ruhat meg is szaritja.
2022. jan. 11. 08:51
2/22 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg anno, ahogy régen mama: kádban, kézzel.
2022. jan. 11. 08:58
3/22 A kérdező kommentje:
#1 nem is tudtam hogy vannak még ilyenek
#2 sajnos idő erre nem lenne :/
régen én is így csináltam.
2022. jan. 11. 09:00
4/22 anonim válasza:
miért nincs idő kézzel kimosni a ruhákat?
amíg lehet, halogatni a mosást, és hazavinni a mosatlant. én így csinálnám, bár 15km-re lakok a szüleimtől.
2022. jan. 11. 09:08
5/22 anonim válasza:
Fehérneműt otthon, lavórban, felsőruházatot mosodában, vagy amikor hazamész, ha ingázol.
2022. jan. 11. 09:09
6/22 anonim válasza:
Én sokszor munka és tanulás után hajnalig mostam :D két hónapig tartott. Ennyi idő kellett, hogy az övet jóól behúzzam és a fizumból vegyek egy gépet
2022. jan. 11. 09:11
7/22 anonim válasza:
Vagy mosoda, vagy kézzel vagy hazaviszed anyunak. Én csóró albis főiskolásként ruhákat kézzel mostam, nagyobbakat, mint ágynemű, törülköző hazahordtam hátizsákban :D
Kézzel csináltam a kisebb darabokat. Pl. fehérneműt.
Nagyobbakat összegyűjtöttem, elvittem anyukámhoz és ott kimostam.
Szerencsére csak 2 hétig voltam így, elég kényelmetlen és macera volt. Akkor még nem voltak önkiszolgáló mosodák, de most már van nálunk is.
2022. jan. 11. 09:33
9/22 anonim válasza:
Mi 3 hónapja költöztünk. Olyan kicsi lakásban élünk, hogy esélytelen egy mosógép, de megoldjuk. Szerencsére az egyikünk szülei 3 háznyira, a másikunké pedig 12 km-re van, így megoldjuk. Kb hetente mosunk náluk, cserébe veszünk egy öblítőt vagy mosóport. De jó ötlet lehet a mosoda is, bár én meg nem nagyon láttam a közelben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!