21/24 anonim válasza:
Utálok mosogatni :D De igyekszem napi 1x, de inkább 2-3 naponta sikerül rászánnom magam :D Egyszer egy adag mosogató lét sikerült belerohasztanom a mosogató edénybe, amikor elutaztam nyáron (!) egy hétre, jó kis húscafatokkal... az a szag, ami fogadott :D
Szerencsére tavasszal konyhafelújítás és lesz mosogatógépem :D
Mindenhol máshol tisztaságmániás vagyok, de ez kifog rajtam (az autómban mindig letörlöm a kormányt, kapaszkodokat, miután a nap végén leparkoltam ):D
22/24 anonim válasza:
Én vagyok az egyedüli, aki folyamatosan mosogat? Mármint megreggeliztem, akkor elmosogatok. Főzés közben mosogatok is, mire kész az ebéd, nincs mosatlan, csak amiből eszünk, azt szintén elmosom ebéd után. Elképzelni sem tudom, hogy egész nap ott álljon a mosatlan...
23/24 anonim válasza:
Miért te lennél az egyedüli? Én már korábban válaszoltam, én is azt írtam hogy igény szerint. Most átpörgettem a válaszokat, többen írnak napi 2+ alkalmat.
Amúgy van, hogy napi 1x (vagy annyiszor se) mosogatok, mert szimplán annyi dolgot használunk. Ettől még nem áll a mosatlan.
24/24 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, nekem az fura, ha valaki 5 percenként mosogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!