1 literes mosogatószer neked kitart a hónap végéig? Milyennel mosogatsz? Illetve mosogép tabletta gazdaságtalanabb nem mintha Mosoport vennék vagy nem igy látjátok (négy tagu család esetén
Mi ketten vagyunk a párommal. Egy liter mosogatószer rengeteg, szerintem az akár évekig elég. A párom szinte sose használ mosogatószert, de én is csak 1-2 cseppet, ha nagyon zsíros edényeim vannak (szoktak).
Talán Jar? Több éve nem vettem mosogatószert (de akkor nagyot) s nem olvasgatom a flakont. De emlékeim szerint Jart szoktam.
Mosóport már nem veszek, de sose használtam belőle sokat. Évekkel ezelőtt vettem mosódiót (máskor nem fogok), tavaly egy kis zsák mosószódát, nem tudom, idén kell-e vennem ilyesmit... Ha piszkosabb ruhánk van, azt külön beáztatom, megdörzsölöm, ott fajlagosan sokkal többet használok.
Bár nem kérdezted, a takarítószer (vagy minek nevezik azokat a vegyi anyagokat) a legegyszerűbb, mert simán vízzel, seprűvel, porszívóval takarítok. Egyszerű vagyok, mint a faék. Amúgy nem, de ebben igen.
Egy literes mosogatószer több hónapra is elég.-Jart szoktam venni, amikor akciós két három flakon összecsomagolva
Mosóport vagy folyékony mosószert veszek, 3 v 5 literest ez szintén hónapokig elég, általában Biopont
Naponta 2-4 alkalommal mosogatok, de hónapokig elég 1 liter. 4en vagyunk, minden nap főzök. Ipari mosogatószert hsználok.
10l ipari mosószert szoktam venni, szintén hónapokig elég. Majdnem minden nap megy a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!