Kaptam apósomtól vagy öt csomaggal, kék színű, eléggé erős szaga van és elég régi lehet, egy téglává össze van tapadva benne a por. Van mosogatószerem, azt nem cserélném le erre, valami másra lehet még használni, vagy csak zsíroldásra jó?
Régen csak ezzel mosogattunk, mert nem volt más. Nagyon erős, és kevés kell belőle. Jobb a hatásfoka, mint a mai mosogatószereknek. Csak a kéznek árt jobban.
De zsíros, koszod ruhákat is lehet mosás előtt beáztatni benne. Csak a mosógépbe ne kerüljön, mert nagyon habzik.
2013. dec. 31. 20:52
3/9 anonim válasza:
Ezelőtt kb 15 évvel a az Ultra mosószer család,a legjobb volt.Most is megverne nem egy mosogatószert,aminek csak a neve van,tisztító hatásuk meg egyenlő a nagy nullával .
nagyon jó zsíroldó hatása van . Erre találták ki,ezt hozza is .
2013. dec. 31. 20:57
4/9 anonim válasza:
Engem csak az zavar benne, hogy nagyon csúszik.Mosásra is jó amúgy.Ha össze van tapadva,segít a kloffoló vagy a kalapács.A vízben úgyis feloldódik.
2013. dec. 31. 21:08
5/9 anonim válasza:
Én ezt használnám szinte minden mosogatásnál, koszos ruha áztatásnál, ha nem lenne ilyen drága...
2013. dec. 31. 21:25
6/9 anonim válasza:
Mocskos padló felsikálására is ez a legjobb szerintem.
2014. jan. 1. 16:35
7/9 anonim válasza:
Nekem egy ezermester ajánlotta, hogy lefolyótisztító helyett ezt szórjak a lefolyóba, majd engedjek rá forró vizet.
2014. jan. 3. 21:00
8/9 A kérdező kommentje:
Ötös, szívesen adok belőle, ha el tudsz jönni érte, Budapesten vagyok :)
Hetes, lefolyótisztításra neked bevált? Dugulás ellen, pl. wc-be esetleg?
Köszönöm a sok tippet, már tudom is, hogy a foltos konyharuhák áztatására, meg az edények tepsik oldalára égett zsír eltávolítására tudom használni majd :)
2014. jan. 3. 21:25
9/9 anonim válasza:
Aranyos vagy kérdező, de pár napi járóföldnyire lakom Magyarország fővárosától, tehát köszönöm, nem tartok rá igényt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!