Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi az Electrolux ZUS 9322...

Mennyi az Electrolux ZUS 9322 Ultra Silencer szívóteljesítménye?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a típus szemezek vele, hogy ilyet kéne venni, de a neten sehol sem találom a szívóteljesítményt. Minden más paraméter megvan. Ha valakinek van ilyen és esetleg a leírásában benne van, megköszönném, ha leírná.
2012. febr. 19. 10:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyenem van, a leírást nem tudom hova tettem, de biztosíthatlak, hogy szív mint az állat... :D

Félgáznál nagyobbra még szőnyeg esetén sem kell állítani, a nem leragasztott PVC-t bárhol, a laminált parkettát meg középnem meg lehet vele emelni, ezért sem érdemes túl erősre állítani.

Jó vétel, ajánlani tudom. Hangja minimumon (csempe, parketta, pvc) szinte semmi sincs, maxon is bőven az átlagporszívóké alatt van.

2012. febr. 19. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!