Hogy mosogatsz el általában?
kicsi szivaccsal, mert így a kis helyekről is könnyebb leszedni a koszt.
sok mosogatószer, h ne kelljen mindig nyomkodni, gumikesztű nélkül a mosogató közelébe sem megyek :)
ja, és lájtosan folyó víz :)
érdemes először a nagyon zsíros koszosat mosni, aztán a poharakat, evőeszközöket.
22L
ne haragudj kedves előző, de én anyumtól pont úgy tanultam, hogy először a poharakat mossuk el, mert ha a zsírosakkal kezded, nem tudod teljesen kiszedni a zsírt a szivacsból és utána a poharakat csak összemaszatolod, nem lesznek szép átlátszóak.
én pont a zsírosakat hagyom utoljára. ezeket nem is szoktam beletenni a mosogatóba, csak a legvégén, hogy ne ázzon bele a mosogatólébe a zsír. a végén belerakom, kicsit ázik, kicsit súrolom.
Folyó vízzel, a piszkos edényekbe 1-2 csepp mosogató, szivaccsal ledörzsölöm a koszt, leöblítem és az edényszárítóba teszem.
Amúgy csak bepakolok a mosogatógépbe, de ami már nem fér bele, fazekak, lábasok, ha több is van, azt elmosom.
26/N
18/F
Nyomok zsíroldót a szivacsra, megnyitom a meleg vizet, bal kezemben megfogom a tányért, jobb kezemmel meg körkörösen mozgatom rajt a szivacsot.
Ez az!
Ha nem sikerül lepásszolnom semmiképp, akkor a két kis kezemmel. Fenti alapanyagokkal.
benedvesítem a szivacsot, nyomok rá mosószert. elég meleg folyó vízben mosogatok. Ha nagyon zsíros az edény a mosogatás előtt, akkor letörlöm egy papírtörlővel.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!