Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy mosogatsz el általában?

Hogy mosogatsz el általában?

Figyelt kérdés
Szivaccsal? Mi a folyamat?:) írd le a nemed, és a korod is pls:)
2009. dec. 21. 12:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
szivacsot megnedvesítem 1 csepp mosogató, és kezdek mosogatni. nem folyó vízben! előtte kicsit beáztatom a dolgokat, és vizet csak akkor engedem meg amikor öblítek.
2009. dec. 21. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
ja bocs, 28/N
2009. dec. 21. 12:51
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

kicsi szivaccsal, mert így a kis helyekről is könnyebb leszedni a koszt.

sok mosogatószer, h ne kelljen mindig nyomkodni, gumikesztű nélkül a mosogató közelébe sem megyek :)

ja, és lájtosan folyó víz :)

érdemes először a nagyon zsíros koszosat mosni, aztán a poharakat, evőeszközöket.

22L

2009. dec. 21. 13:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
folyó víz, szivacsra egy csepp mosogatószer, először a poharak, aztán a tányérok, evőeszközök, végül a fazekak. Nem törölgetek, hanem hagyom megszáradni a szárítón és utána teszem el őket a szekrénybe. 30/N
2009. dec. 21. 13:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj kedves előző, de én anyumtól pont úgy tanultam, hogy először a poharakat mossuk el, mert ha a zsírosakkal kezded, nem tudod teljesen kiszedni a zsírt a szivacsból és utána a poharakat csak összemaszatolod, nem lesznek szép átlátszóak.

én pont a zsírosakat hagyom utoljára. ezeket nem is szoktam beletenni a mosogatóba, csak a legvégén, hogy ne ázzon bele a mosogatólébe a zsír. a végén belerakom, kicsit ázik, kicsit súrolom.

2009. dec. 21. 13:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Folyó vízzel, a piszkos edényekbe 1-2 csepp mosogató, szivaccsal ledörzsölöm a koszt, leöblítem és az edényszárítóba teszem.

Amúgy csak bepakolok a mosogatógépbe, de ami már nem fér bele, fazekak, lábasok, ha több is van, azt elmosom.

26/N

2009. dec. 21. 13:14
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
jó meleg vizet engedek, bele bőven mosogatószer. kis szivacsot használok. először a poharak, aztán evőeszközök, majd a legkevésbé koszos dolgok, végül a zsíros edények, tepsik. ha a víz nagyon koszos lesz akkor engedek tisztát út közben, de ez ritkán fordul elő. ha vmi nagyon koszos, akkor a mosogatószeres vízből öntök bele 1 pohárral és mire rákerül a sor szépen feloldódik. és jó meleg vízben öblögetek. 19/L
2009. dec. 21. 13:50
 8/16 anonim válasza:

18/F

Nyomok zsíroldót a szivacsra, megnyitom a meleg vizet, bal kezemben megfogom a tányért, jobb kezemmel meg körkörösen mozgatom rajt a szivacsot.

2009. dec. 21. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez az!

Ha nem sikerül lepásszolnom semmiképp, akkor a két kis kezemmel. Fenti alapanyagokkal.

2009. dec. 21. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:

benedvesítem a szivacsot, nyomok rá mosószert. elég meleg folyó vízben mosogatok. Ha nagyon zsíros az edény a mosogatás előtt, akkor letörlöm egy papírtörlővel.

25/L

2009. dec. 21. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!