Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy mosogatsz el általában?

Hogy mosogatsz el általában?

Figyelt kérdés
Szivaccsal? Mi a folyamat?:) írd le a nemed, és a korod is pls:)
2009. dec. 21. 12:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
mosogatógéppel. Tényleg takarékosabb!
2009. dec. 22. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
megfogom a szivacsott bevízezem,elzárom a vizet és egy kis mosogatót nyomok a szivacsra majd először a poharak aztán a tányérok,evőeszközök majd a fazekak/lábasok jönnek
2010. jan. 31. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Kizárólag folyóvízze. Undorodom a beáztatott és úgy "elmosostt" cuccoktól. Normálisan mosogatni csak folyóvízben lehet szeintem. Tehát szivacsot bevizezem, egy csepp Amwy-es mosogatószer, először a poharakat, utána az evőeszközöket, tánéyrok, és végül az edények. Alapos öblítés után a szárítón hagyom leszáradni, kivéve a poharakat, azokat azonnal eltörlöm hogy cseppmentes maradjon. A legvégén magát a mosogatót is átsikálom Domestos-al. 34/N
2010. jan. 31. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Amíg otthon laktam a szüleimmel, addig szivaccsal, folyó vízben. Poharakat először, aztán tányérok, majd az edények, fazekak. Jó meleg vizet folyattam, így amikor én mosogattam a család hideg vízben fürdött.:) Ja, és nem törölgettem, hagytam a szárítón száradni mindent.

Anyukám viszont mindig kiengedte a vizet és úgy mosogatott, folyó vizet csak öblítésnél használt. Nekem ez a módszer nem tetszett..

Azóta külön élek és mosogatógépem van. Ami nem fér be, vagy éppen nem annyira koszos, csak pl. tésztát főztem benne, azt kézzel mosom el.

22/L

2010. febr. 1. 00:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Géppel. Így nemcsak vizet, mosogatószert, de sok időt is megtakarítok, plusz nem ázik szét a kezem. Néha, egy-egy nagyobb lábos nem fér be a gépbe, azt kézzel, nagyon meleg folyóvízben, szivaccsal elmosogatom és hagyom lecsepegni.
2010. febr. 1. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Főzés után egyből elmosogatok, antibakteriális mosogatószert használok. Ha nagyon piszkos a tányér/lábas, előtte beáztatom. Kicseppentem a mosogatószert,szivaccsal jól megdörzsölöm mindet, majd hideg vízzel leöblítem az összeset és helyrepakolom!
2010. febr. 1. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!