Milyen ötletek,eszközök vannak, amelyek megkönnyíthetik az életem?
Lehet ez akár egy gazdaságosabb , vagy hatékonyabb, vagy környezettudatosabb eszköz, gép, ötlet.
Egyedül élek férfiként és minden házimunka rám vár.Sokszor nehezen tudom beosztani az időmet hogy a feladatok is 100%-osan el legyenek végezve, de mellette azért legyen szabadidőm is.
Szóval keresek egy praktikus időbeosztást, amivel hatékonyabb tudok lenni a házimunkában,mondjuk kevesebb időmbe kerül,olcsóbb,vagy esetleg környezetbarát.Valamelyik a 3 közül,vagy akár 3 in 1 :)
Nemrég lecseréltem a porszívómat vezeték nélküli álló aksisra.Ez pl. tökéletesen bevált.Sokkal kényelmesebb és gyorsabb is.
Takarítónő!
Egyedülállóként a rendre nagyon könnyű figyelni, a takarítást pedig bízd egy takarítóra.
Olyan gép, eszköz nincs, ami helyetted megcsinál valamit.
Tök jó dolog ez az aksis porszívó, amit írtál, de azt is meg kell fognod… érted!? 🙂
Nem kell takarítónő szerintem.
Egyedül vagy, gondolom annyira figyelsz h saras lábbal nem trappolsz vêgig a lakáson. Egyből elmosogatsz nem gyűlik fel. Port hétvégente letörlöd, wct hetente tisztítod stb
Hát férfi vagyok,de bántaná a szemem ha egy takarítónő csinálná...mert akárhogy csinálná nem lenne számomra tökéletes munka.Elég precíz és alapos vagyok :)
De egyébként tehernek nem teher a takarítás...bármit megcsinálok és feltalálom magam bármilyen helyzetben.Csak állhatna mellette mondjuk 36 órából 1 nap,és akkor mindenre jutna időm.
Van mosogatógépem,sose használtam.Egyedül vagyok,nem csinálok nagy kupit,nem halmozom fel a mosatlant,1 tányérért meg egy pohárért villáért nem indítom el.Ahogy eszek utána már mosogatok is kézzel.
Igen,ezeket így csinálom..van egy jól működő rendszerem.Csak most szeretném még jobbá tenni,alakítani,formálni...hogy több időm legyen,vagy esetleg valamiben váltsak környezetbarát dologra.
NÉzd meg, ez a módszer jó lenne-e neked...
Én inkább nekiállok egyszer, és megcsinálok mindent - mintsem minden nap "valamit" (még ha kevés is) takarítsak....
Igazából ezeken túl vagyok,mert a lehető legprecízebben és legésszerűbben próbáltam összeállítani a rendszerem.És jó ideje működik,mindig formáltam,alakítottam jobbá tettem.A leírásban sajnos nem találtam olyat,ami még jobbá tehetné.
Igen,ezekről már én is olvastam.Én mosószódát használok és ecetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!