Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Indukciós főzőlapot mivel a...

Indukciós főzőlapot mivel a legjobb takarítani, kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
ma 07:38
 1/5 anonim válasza:
46%
Van hozzá való takarítószer a legtöbb boltban, az + szivacs.
ma 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Mikroszálas törlőkendővel szabad csak súrolni!

ráégett dolgokat: clen ablak pucolóval befújom, leterítem papírtőrlővel, azt is befújom, hogy átázzon és 5-10 percig így hagyom, ezután többnyire csak le kell törölni. Ugyan az a technika, mint a bukósisak plexinek.

A vízkő nyomok eltüntetésére a legjobb megoldás a félbevágott citrommal át dörgölöd. utánna csak papírtőrlővel elegendő letörőlni.

A papírtőrvel való szennyeződés eltávolítás pedig minden lehúzás/tőrlés csak tisza felületű papírtőrlővel. Szóval pazarlós.

Így nem fog karcolódni a felület, mert nagyon kényes. Nekem 3 év után olyan mintha új lenne, de így is akadnak már rajta karcok.

ma 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a Kerese ablaktisztító pumpás spay-jét használom. Előtte minden szart kipróbáltam, de vagy csíkos lett, vagy foltos maradt, vagy valami nem volt kóser. Kínomban próbáltam meg az ablaktisztítót, amit kedvelek. És a fényes fekete üvegfelületre is kiváló. Én vagyok a szamár, hogy hamarabb nem jutott az eszembe. Nem költöttem volna el annyi pénzt egyáltalán nem hatékony speciálisan főzőlapra fejlesztett termékekre.

Ezzel ha kihűlt a felület, lefújod. Aztán papírtörlővel letörlöd a nagyját, és végül egy kis darab papírral teljesen szárazra törlöd. Fényes és mázgamentes, teljesen makulátlan felületet kapsz.

[link]

ma 10:56
 4/5 anonim válasza:

Sose "súroltam" még semmivel, de amúgy nem mikroszálassal takarítom és semmi karc nincs rajta. (6 éves, napi használatban)

ma 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezeket használom:

[link]

[link]

A szivacs dörzsis részével szoktam áttörölni, utána papírtörlővel szárazra.

Ha mázgás marad, sima clin ablaktisztító, papírtörlővel.

ma 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!