Budapesten egy takarítónő milyen óradíjjal dolgozik? 80 nm-t mennyi idő alatt takarít ki (porszívózás, felmosas, aktuális mosogatas, kisgyerek jatekainak osszapakolasa, tűzhely letakaritasa)?
Budapesten nagyon nehéz takarítónőt találni, mármint olyat aki tényleg takarítónő, és tényleg jól is dolgozik.
Benne vagyok egy facebook csoportban, ahol takarítónői hirdetések vannak. Két réteg van: a kisgyermekes anyuka, aki kiegészítésként takaríttást vállal, vagy akik máshova már nem kellenek, mindenhonnan elküldték őket, vagy egyszerűen nem akarnak dolgozni. HR-esként dolgozom egy cégnél, szóval van tapasztalatom toborzással kapcsolatban.
Egy valóban jó takarítónő nem hirdeti magát, ott a munkaadók versenyeznek érte.
Én csakis takarító cégtől rendelnék ilyen szolgáltatást (Rendi.hu), ők ellenőrzik a munkavállaló papírjait, előéletét (erkölcsi bizonyítvány), valamint képzik is őket.
Én a saját takarítónőmet is így találtam, kijött egy cégtől, majd azt a pénzt, amit a cég közvetítési díjként levon a béréből megadtam neki, így fixen ő jön mindig.
A feladatokat igazából nem is kellett megbeszélnem vele, egy valóban takarítónőnek nem kell megmutatni, hogy hogyan kell egy fürdőszobát kitakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!