Tényleg csak tiszta lakásba lehet takarítónőt fogadni?
Ez a kérdés lepett meg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__10646140-m..
Azt hittem, hogy olyanoknál takarítanak, akik nem tudják a rendet fenttartani. De kvázi takarítani kell a takarítónő előtt?
Akarmilyen lakasban kitakarit, de a bugyijaidat nem az o dolga elpakolni a szaritorol illetve a gyerek szetdobalt legoit se pakolja el. Nyilvan felmos, porszivozik, ablakot pucol, wc-t, kadat, mosdokat, port torol, egyeb feluleteket letorli, stb, mindegy mennyire koszos.
De ezt ott is irtak. Mivel te tudod, minek hol van a helye a lakasban, szerintem logikus, hogy te pakolod el a szetszort dolgokat, az viszont, hogy mi mikor tiszta, egy altalanos dolog.
"Azt hittem, hogy olyanoknál takarítanak, akik nem tudják a rendet fenttartani. De kvázi takarítani kell a takarítónő előtt?"
Hát kvázi nem kell takarítani a takarítónő előtt, mert a rend nem a tisztaság szinonimája. Az viszont tény, hogy rendben könnyebb tisztaságot csinálni.
És hogy a takarítónő mit csinál?
Takarít!... de kérheted, hogy pakoljon, takarítson, mosogasson, mosson, vasaljon, főzzön meg, de akkor már nem takarítónőnek hívják, hanem bejárónőnek és nagyjából egy alkalom 20ezerFt.
kérdező, nálad a rendrakás = takarítás??
A kettő teljesen más!
Előttem már leírták, és a másik kérdés alatt is.
És akkor erre most mit lehet mondani?
Ha elmondanám kendőzetlenül a véleményemet, meg lennél sértődve és töröltetnéd.
Azért azt elmesélem neked, hogy nálam a takarítónő múltkor azt mondta a telefonba az anyjának:
- Anya most nem érek rá, dolgozom és még azt a trehány tramplit is hívnom kell, hogy pakoljon el, mert holnap megyek hozzá takarítani!
Hát valahogy így!
6: tehát nem porszívózol, nem mosol fel, nem pucolsz ablakot, csak a helyére teszed a szanaszét heverő cuccokat, ruhákat, stb.
Szép kis tisztaság lehet nálad...! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!