Budapesten egy takarítónő milyen óradíjjal dolgozik? 80 nm-t mennyi idő alatt takarít ki (porszívózás, felmosas, aktuális mosogatas, kisgyerek jatekainak osszapakolasa, tűzhely letakaritasa)?
8
Ennyi erővel a gyereknek se nagy dolog elpakolni a játékot vagy neked se kiporszívózni.
Na ilyennél nem szeretnék dolgozni mint te, semmilyen munkakörben.
5, 7, 13.
Értem, köszi szépen. Igen, valahogy lezárjuk majd, nem szeretném h jöjjön többet
5, 7, 13 vagyok.
Az is nagyon fontos szerintem, hogyan viszonyulsz a takarítónőhöz. Mennyire éreztedted vele, hogy ő neked dolgozik, mennyire vagy felsőbbrendű vele. Mert ha igen, akkor ne csodálkozz hogy sunnyog és nem csinálja jól a dolgát. Nem megbántani akarlak ezzel, csak egy másik szemszögből rávilágítani a dologra, egyáltalán nem biztos hogy nálatok ez a probléma áll fenn. Csak vannak ilyenek. Az előző takarítónőnk sok ilyet mesélt, amikor a munkaadó család kb levegőnek nézte, vagy inkább valami háztartási robotnak.
Nálam ez soha, egyik takarítónővel sem fordult elő. A mostanival mikor az elején otthon voltam, arra törekedtem hogy telejsen közvetlen legyen a viszony. Így visszajelzést is könnyebb adni. Nem éreztettem vele hogy én most azért fizetek, hogy ő kitakarítson helyettem. Kávéval kínáltam, stb. Ha kérdezte tarthat e ebédszünetet, természetesen megengedtem, nyilván. Attól hogy fizetek neki a munkájáért, ő egy teljesen velem egyenrangú ember.
"Nem az ő dolga elpakolni".
Éppen lehetne az ő dolga is, ha erre is van szerződve. Én személy szerint nem szeretem, ha más pakol, mert nem biztos, hogy megtalálom utána a dolgaim.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!