Budapesten egy takarítónő milyen óradíjjal dolgozik? 80 nm-t mennyi idő alatt takarít ki (porszívózás, felmosas, aktuális mosogatas, kisgyerek jatekainak osszapakolasa, tűzhely letakaritasa)?
3000Ft/óra nálunk. Hetente jön és nagyjából 4 órát tölt nálunk. 120 négyzetmétert takarít, de tágas terek vannak, viszonylag kevés bútorral, egy szoba teljesen üres.
Amit csinál: fürdő, WCk tisztítása, vízkőtelenítés, konyha tisztítás (mosogatás, elpakolás nem, mert azt én megcsinálom), felmosás, porszívózás, vasalás, portörlés, bútorápolóval átmegy a fabútorokon. Ablakpucolás, nyilván ez nem minden héten. Ad-hoc dolgok, pl felad ezt-azt a postán, pár apróságot hoz a boltból ha elfelejtettem (természetesen ezt mi finanszírozzuk).
Ami nem tartozik a feladatkörébe:
- elpakolás
- mosás, mosogatás
- ház körüli munkák (még a terasz seprése sem, bár azt néha megcsinálja)
Megbeszélés kérdése egyébként, és nyilván ha úgy lenne, a fentiekbe is besegít, de alapvetően nem az ő dolga az én mosatlanomat elmosni, vagy a szennyesem a gépbe dobni.
Köszi!
Hát nálunk 3 óra alatt csak porszivozasra, felmosasra, minimális, de tényleg minimális elpakolasra, pár edény, tányér elmosogatasara, egy pici konyhai felület letakaritasara és a wc-re jutott ideje és 9 ezret fizettünk. Lehet h mast is csinált, de látszata nem nagyon volt. Még a fürdőszobai csap is jól láthatóan is koszos maradt.
Szerinted ez reális teljesítmény? Én kb másfél óra alatt takarítok ennyit, és a férjem is kb. takarít ennyit 1,5 óra alatt, ha ő csinálja épp.
2-es: köszi szépen, ez elég korrektül hangzik. Asszem nem érdemes neki visszajelezni h nem vagyok megelegedve, mert sajnos a nálunk töltött órák számával is megpróbált becsapni, visszajeleztem neki, és akkor rögtön eszébe jutott h mikor jött :)
A ti takarítónőtöknek esetleg van még kapacitása vajon új családokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!