Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen külön "háziasszonyi...

Milyen külön "háziasszonyi tudás" kell egy bevásárláshoz? (Tesco, Aldi, stb.)

Figyelt kérdés

Mostanában többször láttam már ilyen véleményt, de nem igazán értem.

Ma is belefutottam egy kommentváltásba, a téma az volt hogy miért mennek egész családok bevásárolni, és többen írták, hogy azért, mert a férj/apa/férfi nem tud egyedül bevásárolni.

(Szupermarketes, Tesco, Aldi, Spar, stb. bevásárlásról volt szó, nem piac, bababolt vagy bármi speciális.)

Valaki rákérdezett, hogy miért ne tudna egy férfi a családból bevásárolni, néhány választ idéznék:

"Nem lehetsz valami gyakorlott háziasszony!"

"A nőnek kell látni az árut"

"Párom[F] sok mindent nem tud megvenni, ő nem háziasszony"

Ezeket egyáltalán nem értem, én nem tartom magam hű de komoly háziasszonynak, mégis be tudok vásárolni - a párom szintén, pedig ő férfiként ha akarna, se tudna háziasszony lenni.

Legtöbbször együtt megyünk vásárolni és elfelezzük a listát hogy ki mit szedjen össze a boltban, úgy fele idő alatt végzünk. De van, hogy a párom egyedül megy el a boltba.

Nem értem, milyen háziasszony "skill", képesség, gyakorlat, tudás kell a bevásárláshoz?

Mire gondolhatnak?

Mi vajon rosszul csinálunk valamit? Lehetne jobban? Vagy mihez kellene külön érteni, amit csak egy nő, egy háziasszony tudhat?

(Természetesen én is és mások is kérdeztük az említett kommenteknél, de ott nem jött válasz, ezért próbálom meg itt, hátha valaki tudja.)

2021. márc. 25. 09:33
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Az én férjem nem debil, szóval neki van olyanja, bármi is az. Egyébként is ő főz.
2021. máj. 30. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!