Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen szabad felhasználású...

Milyen szabad felhasználású megtakarítási módot tudtok ajánlani? Hasonlóra gondolok mint a fundamenta, a lényeg, hogy a felhalmozódott pénzt bármire el tudjam költeni.

Figyelt kérdés

2016. febr. 3. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos már egyik LTP sem szabadfelhasználású,de még akkor se rossz,ha nem vagy talpig becsületes,és van "állampolgári kapcsolatod"...azaz tudsz számlát szerezni.

Nekem 12%-ért "jött"...azaz kapsz 30% állami támogatást,leadsz a számláért 12-t,még mindig marad 18% haszon,ami a mai kamatok mellet nem is rossz.

2016. febr. 3. 21:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Oh, értem, köszönöm!:)
2016. febr. 4. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyen kamatozású nincs, még hasonló sem. De ha teljesen szabadon akarod felhasználni, bármikor, és azt akarod, hogy valamennyit kamatozzon, akkor nyiss egy megtakarítási számlát. Nincs megkötve mennyit teszel félre, és mikor veszed ki, költsége nem nagyon lehet, mert nekem évek óta van és nem vettem észre, ott van a netbankban a saját bankszámlaszámot alatt a megnyitás után, és oda tudsz bármikor utalni vagy visszautalni. Érdeklődj utána.:)
2016. febr. 14. 02:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!:) Gondolom a kamat az nem lehet valami sok évente...:)
2016. febr. 14. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Alacsony az infláció így minimális a kamat. Most érdeklõdtem ilyesmi iránt de azt mondták hiába fizetek 10 évig pl akkor is szinte csak a tõkét kapom vissza. Azt választottam amit az elsõ írt bár nem nagyon világos ahogy írta. Az a lényege hogy fizetsz max havi 20 ezret de lehet kevesebbet is 10 év múlva az összejött összeghez ad az állam plusz 30 %-ot. Ezt lakás felújításra lehet felhasználni. De azt mondták elég laza ha viszel számlát kifizetik az összeget.
2016. máj. 29. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:
De ez nem törvénybe ütköző?
2016. máj. 30. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Hûha akkor most mi lesz ?
2016. máj. 30. 20:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, hogy nem lenne-e ebből baj?
2016. jún. 5. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első hsz.

Ha "talpig becsületes" vagy,és nincs "állampolgári kapcsolatod",akkor NE válassz ilyesmit!

A lakáskassza gondolom érted,hogy működik...

Ha úgymond "lejár" a futamidő,akkor 3 hónap múlva felvehető a megtakarított összeg+az állami támogatás.

Ezután 4 hónapod van hogy számlákkal igazoltan elköltsd. Amiről nem tudsz számlát bemutatni,ott bukod az állami támogatást.

Számlákhoz vagy "rendes" vásárlással juthatsz,-vagy van tüzépes ismerősöd,vagy építési vállalkozó..

Gondolj bele pl.: nem mindenki kér névreszóló számlát,aki bemegy egy építőanyag áruházba...ezeket a Te nevedre állítja ki az ismerős. Van némi trükközés,ezért kell neki százalékot adni.

Ezeket a számlákat leadod a 4. hó-ig,és kész.

Ez csak a legegyszerűbb...oldalakat lehetne teleírni...

2016. jún. 6. 23:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a segítő jellegű kommentet...:)
2016. jún. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!