Milyen szabad felhasználású megtakarítási módot tudtok ajánlani? Hasonlóra gondolok mint a fundamenta, a lényeg, hogy a felhalmozódott pénzt bármire el tudjam költeni.
Sajnos már egyik LTP sem szabadfelhasználású,de még akkor se rossz,ha nem vagy talpig becsületes,és van "állampolgári kapcsolatod"...azaz tudsz számlát szerezni.
Nekem 12%-ért "jött"...azaz kapsz 30% állami támogatást,leadsz a számláért 12-t,még mindig marad 18% haszon,ami a mai kamatok mellet nem is rossz.
Én vagyok az első hsz.
Ha "talpig becsületes" vagy,és nincs "állampolgári kapcsolatod",akkor NE válassz ilyesmit!
A lakáskassza gondolom érted,hogy működik...
Ha úgymond "lejár" a futamidő,akkor 3 hónap múlva felvehető a megtakarított összeg+az állami támogatás.
Ezután 4 hónapod van hogy számlákkal igazoltan elköltsd. Amiről nem tudsz számlát bemutatni,ott bukod az állami támogatást.
Számlákhoz vagy "rendes" vásárlással juthatsz,-vagy van tüzépes ismerősöd,vagy építési vállalkozó..
Gondolj bele pl.: nem mindenki kér névreszóló számlát,aki bemegy egy építőanyag áruházba...ezeket a Te nevedre állítja ki az ismerős. Van némi trükközés,ezért kell neki százalékot adni.
Ezeket a számlákat leadod a 4. hó-ig,és kész.
Ez csak a legegyszerűbb...oldalakat lehetne teleírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!