Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?
A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.
Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.
De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.
"ha nyílt sebbe kerül föld,az elég veszélyes"
Igen, ezért hal bele minden második gyerek egy horzsolásba, amit a játszón, vagy utcán szerzett...
Egyébként a kutyádra még térjünk vissza, mindent összenyalogat, ezerszer fertőzőbb mint egy cipő talpa.
Miután kinyalta a saját seggét, összemyálaz mindent amit te is fogdosol. De téged a kis sár zavar a mosdókagylóban.
A gyerekek kapnak kötelező védőoltásokat,amitől védettek.
A tetanuszt 11 éves korban kapják utoljára,ami elvileg 10 évig véd.
Nem csak a cipő lehet saras.
Akiknek olyan a munkájuk,hogy a munkás ruhájuk gyakran koszolódik,esetleg sáros,azt is elvileg ki kell mosni valahol,talán előbb jobb lavórba beáztatni,kiteregetni,majd miután leszáradt róla a sár esetleg berakni gépbe.
Mondjuk nekem sosem fordult meg a fejembe,hogy bármilyen cipőt is belerakjak a mosógépbe.
Mi egyszer a fürdőszobai lábtörlő szőnyeggel jártunk így,eldugította a mosógépet,de szerencsére sikerült kipucolni.
Azóta azt sem tesszük bele a gépbe.
De,be van oltva a kutya.
Nem a kutyára gondoltam,hanem arra,hogy felnőtt emberek ha nincsenek beoltva,akkor elkaphatnak a koszos földből bármit.
Megnézném a háziorvosom arcát, ha bemennék hozzá azzal a kéréssel, hogy oltson már be valamivel, nehogy összeszedjek valamit a koszos földről :D De én mondjuk még influenza ellen se voltam oltva soha és bármily hihetetlen, de még élek.
Amúgy ilyen durva bacifóbiával érdemes lenne elmenni kezelésre
Szerintem ott rogynál össze, mint rozsdás bicikli a kocsma előtt, ha én egy megfeszítettebb fél nap után (amikor mondjuk felújítunk egy komplett Rába motort, ki -és beszereléssel együtt) az "enyhén" olajos kezemet belemosnám a fehér kagylóba, pár deka ultradermmel*.
A körömkefétől meg még a csempe is fekete-zöld pettyes lesz.**
(*igen, tudom hogy ezzel a márkanévvel már nem létezik, de van valami sparos vagy milyen cucc, nem nézem a nevét, ami színre, állagra ugyanaz. És tisztítóképességre is...)
**természetesen kitakarítom magam után, de ez hosszabb időt szokott igénybe venni, mint maga a kézmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!