Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak szerintem igénytelen...

Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?

Figyelt kérdés

A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.

Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.

De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.

2021. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

"ha nyílt sebbe kerül föld,az elég veszélyes"

Igen, ezért hal bele minden második gyerek egy horzsolásba, amit a játszón, vagy utcán szerzett...

2021. febr. 22. 20:02
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Mesélek egy vicces történetet... Túrázás után a sáros cipőket, ruhákat beraktam a fél éves mosógépbe... Jól eldugult, ki kellett hívni mosógép szerelőt, mert ez nem garanciális javítás volt xes buktam a maradék 4,5 év garanciát... Ha a csapban mostam volna ki, és az dugul el, max a szifon kipucolom a mosdó kagyló alján... (előző mosógép sosem romlott el a sáros cipőktől, így megszokásból indítottam a cipőket)
2021. febr. 22. 22:11
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a kutyádra még térjünk vissza, mindent összenyalogat, ezerszer fertőzőbb mint egy cipő talpa.

Miután kinyalta a saját seggét, összemyálaz mindent amit te is fogdosol. De téged a kis sár zavar a mosdókagylóban.

2021. febr. 23. 06:16
 44/51 A kérdező kommentje:

A gyerekek kapnak kötelező védőoltásokat,amitől védettek.

A tetanuszt 11 éves korban kapják utoljára,ami elvileg 10 évig véd.

2021. febr. 23. 07:12
 45/51 A kérdező kommentje:

Nem csak a cipő lehet saras.

Akiknek olyan a munkájuk,hogy a munkás ruhájuk gyakran koszolódik,esetleg sáros,azt is elvileg ki kell mosni valahol,talán előbb jobb lavórba beáztatni,kiteregetni,majd miután leszáradt róla a sár esetleg berakni gépbe.

Mondjuk nekem sosem fordult meg a fejembe,hogy bármilyen cipőt is belerakjak a mosógépbe.

Mi egyszer a fürdőszobai lábtörlő szőnyeggel jártunk így,eldugította a mosógépet,de szerencsére sikerült kipucolni.

Azóta azt sem tesszük bele a gépbe.

2021. febr. 23. 07:17
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
#44 te nem oltattad be a kutyádat???
2021. febr. 23. 10:56
 47/51 A kérdező kommentje:

De,be van oltva a kutya.

Nem a kutyára gondoltam,hanem arra,hogy felnőtt emberek ha nincsenek beoltva,akkor elkaphatnak a koszos földből bármit.

2021. febr. 23. 10:59
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
te gyerekkorod óta nem estél el?
2021. febr. 23. 11:34
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném a háziorvosom arcát, ha bemennék hozzá azzal a kéréssel, hogy oltson már be valamivel, nehogy összeszedjek valamit a koszos földről :D De én mondjuk még influenza ellen se voltam oltva soha és bármily hihetetlen, de még élek.

Amúgy ilyen durva bacifóbiával érdemes lenne elmenni kezelésre

2021. febr. 23. 11:49
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott rogynál össze, mint rozsdás bicikli a kocsma előtt, ha én egy megfeszítettebb fél nap után (amikor mondjuk felújítunk egy komplett Rába motort, ki -és beszereléssel együtt) az "enyhén" olajos kezemet belemosnám a fehér kagylóba, pár deka ultradermmel*.

A körömkefétől meg még a csempe is fekete-zöld pettyes lesz.**

(*igen, tudom hogy ezzel a márkanévvel már nem létezik, de van valami sparos vagy milyen cucc, nem nézem a nevét, ami színre, állagra ugyanaz. És tisztítóképességre is...)

**természetesen kitakarítom magam után, de ez hosszabb időt szokott igénybe venni, mint maga a kézmosás.

2021. márc. 19. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!