Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak szerintem igénytelen...

Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?

Figyelt kérdés

A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.

Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.

De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.

2021. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

#29 úgy hogy a kutyatartók sokszor a gyerekükként tekintenek a kedvenceikre. te meg azt is csak kesztyűben vagy hajlandó megfogni, innentől kezdve miért gondolnánk hpgy a gyerekedet máshogy fürdetnéd?

"A kakiról legalább tudod,hogy az kaki,de ami a cipődre rákerül,az 1000 féle baci lehet,amit az utcáról behozol."

ja igen van a kakibaci, ami a kakiban él, meg az utcakosz baci, ami az utcán él. nehogy azt hidd hogy ami belőled jön ki az jobb mint ami az utcán van

2021. febr. 22. 18:17
 32/51 A kérdező kommentje:
Attól,hogy kedvenc,az ő kakija is szennyező,veszélyes,veszélyesebb,mint az emberé.
2021. febr. 22. 18:19
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
#32 ugyanúgy mindenevő, ahogy te is. a te végterméked is terjeszthet betegséget, ahogy az övé is
2021. febr. 22. 18:21
 34/51 anonim ***** válasza:
56%

a bidében mosom a retkes, kutyaszaros cipőket..aztán megy a fertőtlenítő hipo, vagy bármi. A mosdóba nem hugyozok, nem mosok cipőt.

A cipőket száradás után beteszem az ózonszekrénybe, és harmic perc után biztos, hogy sterilek.

2021. febr. 22. 18:53
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Kesztyűben fürdeti a kutyát... Anyám borogass. Csókolózni remélem maszkban szoktál, utána meg minimum fogmosás és alkoholos szájvíz, mert bizony a szájban is élnek bacik.
2021. febr. 22. 19:23
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezen mit ragozni Kérdező, mizofóbiás vagy és ezt a szüleidnek régen fel kellett volna ismerniük.

Ha nem kezelnek gyorsan, pokol - és magányos! - életed lesz!

2021. febr. 22. 19:25
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

"A kakiról legalább tudod,hogy az kaki,de ami a cipődre rákerül,az 1000 féle baci lehet,amit az utcáról behozol."

Szerintem nem véletlenül találták ki a szennyvízelvezetést. Az emberi ürülék olyan durva dolog, hogy az emberek egy jó ideje rájöttek, hogy jobb ha nem az utcán folyik.

Szóval adott az utca pora, és az a szar ami még az utcáról is ki van tiltva. Erre meg te inkább a szart választod. Gratulálok... no logic...

2021. febr. 22. 19:35
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, bevallom, a gyerekeim sz.ros seggét is ott mostam néha, amikor pelenkás korukban úgy összecsinálták magukat, hogy a nyakukban folyt kifelé....

A mosdókagyló porcelánból vagy műgyantából készül, tökéletesen kitakarítható. Tény, hogy a cipőket én is jobban szeretem lavórban lemosni, mert a talpba beleragadt fűszálak és levelek dugulást okozhatnak, de azokat is össze lehet gyűjteni és ki lehet dobni.

2021. febr. 22. 19:46
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

"De a fogmosás,kézmosás,azért van,hogy tiszta legyen."

Te fogmosásnál és kézmosásnál össze szoktad tapogatni a mosdókagylót, vagy mi?

"nem elég csak elmosni,fertőtleníteni is kellene alaposan,hiszen az utcáról minden ráragad a cipőre."

XD. A cipőtartót is fertőtleníted? Vagy az előszobát? Vagy a testedet?

"Én eleve a fürdést igénytelen dolognak tartom,a szaros vízben ázni,és ezért nem is fürdök,csak zuhanyozni szoktam.

Mondanom sem kell,hogy a szüleim fürdeni szoktak.

Ők képesek abban a vízben ázni,amibe bele mosták a feneküket."

Vannak bajok itt rendesen...

"A kutyát is megszoktam fürdetni,gumi kesztyűben."

És kesztyűben is simogatod?

Kend be az egyik nyílt sebed kakival, a másikat meg egy marok földel az útról, s nézd meg az eredményt... Megsúgok valamit: az "utcásnak" sok baja nem lesz, a kakisról meg inkább nem nyilatkozok.

"Attól,hogy kedvenc,az ő kakija is szennyező,veszélyes,veszélyesebb,mint az emberé."

Nagy tévedésben vagy.

2021. febr. 22. 19:48
 40/51 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ezt rosszul gondolod,ugyanis ha nyílt sebbe kerül föld,az elég veszélyes.

Tetanusz fertőzés is lehet az eredménye.

Persze kakinál is,de az inkább állati ürülékre jellemző.

2021. febr. 22. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!