Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?
A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.
Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.
De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.
#29 úgy hogy a kutyatartók sokszor a gyerekükként tekintenek a kedvenceikre. te meg azt is csak kesztyűben vagy hajlandó megfogni, innentől kezdve miért gondolnánk hpgy a gyerekedet máshogy fürdetnéd?
"A kakiról legalább tudod,hogy az kaki,de ami a cipődre rákerül,az 1000 féle baci lehet,amit az utcáról behozol."
ja igen van a kakibaci, ami a kakiban él, meg az utcakosz baci, ami az utcán él. nehogy azt hidd hogy ami belőled jön ki az jobb mint ami az utcán van
a bidében mosom a retkes, kutyaszaros cipőket..aztán megy a fertőtlenítő hipo, vagy bármi. A mosdóba nem hugyozok, nem mosok cipőt.
A cipőket száradás után beteszem az ózonszekrénybe, és harmic perc után biztos, hogy sterilek.
Nincs ezen mit ragozni Kérdező, mizofóbiás vagy és ezt a szüleidnek régen fel kellett volna ismerniük.
Ha nem kezelnek gyorsan, pokol - és magányos! - életed lesz!
"A kakiról legalább tudod,hogy az kaki,de ami a cipődre rákerül,az 1000 féle baci lehet,amit az utcáról behozol."
Szerintem nem véletlenül találták ki a szennyvízelvezetést. Az emberi ürülék olyan durva dolog, hogy az emberek egy jó ideje rájöttek, hogy jobb ha nem az utcán folyik.
Szóval adott az utca pora, és az a szar ami még az utcáról is ki van tiltva. Erre meg te inkább a szart választod. Gratulálok... no logic...
Kedves kérdező, bevallom, a gyerekeim sz.ros seggét is ott mostam néha, amikor pelenkás korukban úgy összecsinálták magukat, hogy a nyakukban folyt kifelé....
A mosdókagyló porcelánból vagy műgyantából készül, tökéletesen kitakarítható. Tény, hogy a cipőket én is jobban szeretem lavórban lemosni, mert a talpba beleragadt fűszálak és levelek dugulást okozhatnak, de azokat is össze lehet gyűjteni és ki lehet dobni.
"De a fogmosás,kézmosás,azért van,hogy tiszta legyen."
Te fogmosásnál és kézmosásnál össze szoktad tapogatni a mosdókagylót, vagy mi?
"nem elég csak elmosni,fertőtleníteni is kellene alaposan,hiszen az utcáról minden ráragad a cipőre."
XD. A cipőtartót is fertőtleníted? Vagy az előszobát? Vagy a testedet?
"Én eleve a fürdést igénytelen dolognak tartom,a szaros vízben ázni,és ezért nem is fürdök,csak zuhanyozni szoktam.
Mondanom sem kell,hogy a szüleim fürdeni szoktak.
Ők képesek abban a vízben ázni,amibe bele mosták a feneküket."
Vannak bajok itt rendesen...
"A kutyát is megszoktam fürdetni,gumi kesztyűben."
És kesztyűben is simogatod?
Kend be az egyik nyílt sebed kakival, a másikat meg egy marok földel az útról, s nézd meg az eredményt... Megsúgok valamit: az "utcásnak" sok baja nem lesz, a kakisról meg inkább nem nyilatkozok.
"Attól,hogy kedvenc,az ő kakija is szennyező,veszélyes,veszélyesebb,mint az emberé."
Nagy tévedésben vagy.
Utolsó!
Ezt rosszul gondolod,ugyanis ha nyílt sebbe kerül föld,az elég veszélyes.
Tetanusz fertőzés is lehet az eredménye.
Persze kakinál is,de az inkább állati ürülékre jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!