Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?
A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.
Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.
De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.
En fogat is ott mosok, erre varrjal gombot!
Viccet felreteve, ha ott hagyjak a koszt benne ami a ciporol lejön az a gaz.
Kerd meg, hogy vegyenek cipotisztito habot, nem kell vizezni, koszolni meg lavorozni.
fél tinikorom azzal telt el hogy a sáros bebarnult tornacipőimet mostam. a mosdókagylóban. durva, mi?
mostmár csak a véres mosható betéteimet mosom ott. jelentem még élek. annyi a titka hogy utána letakarítod a koszt, vért, szappant, akármit a kagylóról.
Én nedves törlőkendővel megtörlök a cipőmet,ha koszos.
De ha nagyon muszáj lenne hová tenni,akkor hamarabb a kádba tenném,mivel ott zuhanyozni szoktunk.
De a fogmosás,kézmosás,azért van,hogy tiszta legyen.
Nyilván nem arra gondolok,hogy valaki úgy hagyja koszosan,viszont nem elég csak elmosni,fertőtleníteni is kellene alaposan,hiszen az utcáról minden ráragad a cipőre.
Mondjuk,ha a kádban zuhanyzok,akkor oda max a lábamat rakom bele,és a mocsok azzal érintkezik,ami esetleg benne maradt.
Nem a kezünket mossuk ott,amivel utána a szánkba,szemünkhöz érünk.
Oké,aki fürdeni szokott,az más.
Én eleve a fürdést igénytelen dolognak tartom,a szaros vízben ázni,és ezért nem is fürdök,csak zuhanyozni szoktam.
Mondanom sem kell,hogy a szüleim fürdeni szoktak.
Ők képesek abban a vízben ázni,amibe bele mosták a feneküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!