Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak szerintem igénytelen...

Csak szerintem igénytelen dolog a mosdókagylóban cipőt mosni?

Figyelt kérdés

A szüleim a retkes cipőjüket,a mosdóban mossák meg.

Mondtam nekik,hogy vegyenek egy lavort,ami erre szolgál.

De ha ezt mondanám nekik,képesek lennének abban megmosni,amibe a tiszta ruhákat szedjük ki.

2021. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
98%
Én olyat is hallottam, hogy valaki a vécékagylóba végzi el a nagy dolgát. Elképesztő! Hallatlan!
2021. febr. 22. 17:21
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

En fogat is ott mosok, erre varrjal gombot!

Viccet felreteve, ha ott hagyjak a koszt benne ami a ciporol lejön az a gaz.

Kerd meg, hogy vegyenek cipotisztito habot, nem kell vizezni, koszolni meg lavorozni.

2021. febr. 22. 17:29
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
#11 az már tényleg igénytelen
2021. febr. 22. 17:31
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

fél tinikorom azzal telt el hogy a sáros bebarnult tornacipőimet mostam. a mosdókagylóban. durva, mi?

mostmár csak a véres mosható betéteimet mosom ott. jelentem még élek. annyi a titka hogy utána letakarítod a koszt, vért, szappant, akármit a kagylóról.

2021. febr. 22. 17:31
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Off:A moshato betét miért jó?
2021. febr. 22. 17:37
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
#15 nekem sokkal kényelmesebb, jobb érzés mint az eldobható. és több vér is fér bele. és nem is szemetelek vele.
2021. febr. 22. 17:39
 17/51 A kérdező kommentje:

Én nedves törlőkendővel megtörlök a cipőmet,ha koszos.

De ha nagyon muszáj lenne hová tenni,akkor hamarabb a kádba tenném,mivel ott zuhanyozni szoktunk.

De a fogmosás,kézmosás,azért van,hogy tiszta legyen.

Nyilván nem arra gondolok,hogy valaki úgy hagyja koszosan,viszont nem elég csak elmosni,fertőtleníteni is kellene alaposan,hiszen az utcáról minden ráragad a cipőre.

2021. febr. 22. 17:52
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
a nedves törlőkendő pont nem fogja meghatni a szövetbe ivódott mocskot. persze ha valami szar műbőr, arról le lehet törölni. ha meg sokáig kell sikálni, akkor a kádba hajolva letörik a derekad mire végzel. a mosdókagyló sokkal jobb magasságban van
2021. febr. 22. 17:55
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
"De ha nagyon muszáj lenne hová tenni,akkor hamarabb a kádba tenném,mivel ott zuhanyozni szoktunk" Na, ezt a büdös életben nem tenném. Mennyivel jobb ott? Fujj!
2021. febr. 22. 17:56
 20/51 A kérdező kommentje:

Mondjuk,ha a kádban zuhanyzok,akkor oda max a lábamat rakom bele,és a mocsok azzal érintkezik,ami esetleg benne maradt.

Nem a kezünket mossuk ott,amivel utána a szánkba,szemünkhöz érünk.

Oké,aki fürdeni szokott,az más.

Én eleve a fürdést igénytelen dolognak tartom,a szaros vízben ázni,és ezért nem is fürdök,csak zuhanyozni szoktam.

Mondanom sem kell,hogy a szüleim fürdeni szoktak.

Ők képesek abban a vízben ázni,amibe bele mosták a feneküket.

2021. febr. 22. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!