Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Konyharuháról hogy lehet...

Konyharuháról hogy lehet eltavolítani a kutyaszőrt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 22:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Ezzel az a baj, hogy az ő igénytelenségét környezettudatosságnak mondja, és minket, átlag igényes embereket néz le. Szerintem ez szánalmas.

Ez pedig egy olyan oldal ahol véleményt- az akár negatív, akár pozitív- lehet nyilvánítani. Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne írjon ki kérdést.

2020. dec. 29. 19:38
 32/42 anonim ***** válasza:
18%
Ez az oldal nem vélemény nyilvánításra van, hanem hogy az adott kérdésre választ adjunk, ne pedig porig alázzuk a kérdezőt. Már pedig itt ez történt. Elhiszem hogy nem értesz vele egyet, én sem, mármint azzal hogy környezettudatosságnak hívja azt hogy nem tudja hogy kell háztartást vezetni normálisan. De már oldalakon keresztül csak az meg hogy ez gáz,. igénytelen, stb stb. Ennek semmi értelme. A kérdésre kapott válaszokat, ötleteket, mit csináljon másképp. Felesleges tovább oltogatni.
2020. dec. 29. 19:51
 33/42 anonim ***** válasza:
36%
Mekkora igénytelen emberek vannak, te jó isten.
2020. dec. 29. 23:17
 34/42 A kérdező kommentje:
Ki állította hogy környezettudatosságnak állítom, hogy nem tudok háztartást vezetni?😃 Én mindössze azt mondtam, nem használok papírtörlőt a környezettudatosság miatt. Az eszem megáll, hogy az emberek fele itt nem tud szöveget értelmezni, én hülye meg ilyenekkel állok le. Tudod ha nem lennétek ilyen rosszindulatúak, nem kéne ilyen baromi felesleges vitákba bonyolódni! Nem tudom ki vagy mi tett titeket ilyen gonosz rosszindaltúvá, de higgyétek el, én sajnálom a legjobban! Amúgy ennél nagyobb hibám ne legyen az életben, hogy a konyharuhákat együtt mostam a többi ruhaneművel!
2020. dec. 30. 12:09
 35/42 Ibw4x ***** válasza:
Remélem, WC papír helyett is azt használsz! :D
2020. dec. 30. 14:19
 36/42 A kérdező kommentje:
Tragikomédia gyerekek! 😂🤣 A gyakori kréme java!😂👏
2020. dec. 30. 14:45
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Veled az élen! 😅
2020. dec. 30. 15:34
 38/42 A kérdező kommentje:
😂 szeretet, béke ✌️♥️💚 túl kevés van belőle. Beszéljünk úgy a másikkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk beszéljenek.
2020. dec. 30. 17:30
 39/42 anonim ***** válasza:
67%
Először alkalmazd magadon a rengeteg bölcsességet, kérlek!
2020. dec. 30. 17:48
 40/42 A kérdező kommentje:
Látod látod, most is azt bizonyítod, hogy milyen faragatlan vagy☺️ nem én kezdtem eleve az egész hisztériát☺️
2020. dec. 30. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!