A konyharuhákat csak magukban mossátok vagy mit tesztek még hozzá? Hány fokon?
90%-ban papírtörlőt hasznàlok vagy 15 éve, de vannak konyharuháim is.
Semmit nem rakok hozzàjuk, 90 fokon kimosom őket.
Ha csak 8-10 db van, akkor annyival indul a gép, màst mit tudok tenni?
Én nem teszem a ruháinkkal egybe, a konyharuha "kajaszagú", a ruhàink meg úgymond frissek, mert példàul a gyereken mindennap cserélek mindent, vagyis öblítőillatúan kerül mosàsba, pàrom addig hordja míg munkahelyre beér, bent àtöltözik, du 1 körül zuhanyzik, tisztàn veszi vissza.
Rajtam meg utcai cucc annyit van, míg boltba/postàra elmegyek, illetve a heti 2 nap amit dolgozok.
Tény, szinte mindennap megy a mosógép.
Ez a mosás egy olyan dolog, kinek mi vàlt be, kinek mihez van gyomra.
Én a törölközőket csak magukban mosom, színes cuccainkat megintcsak magukban. Ágyneműket hetente cserélem, ahhoz sem mehet màs.
Van pl 2 kettő gyönyörű fehér blézerem, ők csak kettem mehetnek be a gépbe.
Mondom tény, sokat mosok, de mivel mindent ennyire elkülönítve, így érthető a napi gégindítàs.
Ez a mosás egy olyan dolog, hogy kinek-milyenek a körülményei. Aki egyedül él, annak totál máshogy jön össze minden, mint ahol sokan vannak. Egyedül értelmesebb dolog a papír kéztörlő.
De ha mégis, akkor egyszerűen kézzel előmosni, majd bedobni a többi színes közé. Semmi értelme gyűjteni a szennyest, hogy utána mozdulni se lehessen a száradó ruháktól.
törölköző, zokni
95 fokon, előmosással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!