A wc-t hogyan és hányszor takarítjátok? Használtok bent szőnyeget? Azt milyen sűrűn mossátok? Nem érzitek bacilusosnak? Zokniban bementek a wc-re? A csempét milyen sűrűn takarítjátok?
en kicsit tobb ,mint egy eve lakom itt egyedul
a csempet sosem takaritottam, nem tudom miert kellene
naponta hasznalok domestost es hetente korbe takaritom egy ronggyal es konyhai tisztitoszerrel
hetente felmosok
szonyegem nincs
Hetente egyszer. A wc csészét belülről fertőtlenítővel, pl. Domestos. Kívülről és a wc deszkát eldobható fertőtlenítős nedves törlőkendővel, pl. Domestos.
A padlót felmosom fertőtlenítős vízzel. Nincs szőnyeg.
A wc-t mindenki rendeltetés szerűen használja. Nem csinálunk mellé, lehúzzuk használat után, és használjuk a wc kefét. Így nem érzek bacilusokat.
A wc-t naponta takarítom fertőtlenítővel áttörlöm, és felmosok.
Szőnyeg is van. Hetente a törőlközővel együtt cserélem és mosom. Nem érzem bacilusosnak, és csak zokniban megyek be, mert a lakásban csak zokniban közlekedünk.
A csempét havonta takarítom.
Én minden használat után ha szükséges és ezen felül úgy havonta takarítom tiszta, vagy egyszerű szappanos vízzel.
Nincs se illatosító, se varázslöttyök, sprék. semmi.
Kb fél évente savazom mert vízköves lesz az alja ahol mindig áll a víz.
Van szellőzője és általában nyitva van az ajtaja is.
4-en élünk egy lakásban. A WC-t mindenki maga után használat után tisztán hagyja. Naponta domestossal kimosom és át is törlöm egy ronggyal fertőtlenítős vízzel.
Nincs bent szőnyeg, csak kő van, este felmosom, csempét heti szinten szoktam átmosni vízkőoldós, fertőtlenítős vízzel.
Havi szintes a WC csészét sósavazom.
WC-t heti 2x domestos, havi egy sósavazás.
Nincs a lakásban szőnyeg, csak néhány kis tipegő. Azt kézzel kimosom mikor jó idő van. A régi házunkban rendszeresen kijöttek a tisztítósok profi géppel. 1 év után a szőnyeg képes volt tömény barnává színezni a vizet, amivel gőzölték/porszívózták, pedig rendszeresen porszívóztam. Azóta szőnyeg ellenes vagyok. Mióta nincs szőnyeg, a férjem allergiája is sokkal gyengébb.
A járólapon végigmegyek egyszer porszívóval, aztán feltörlök nedvesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!