Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Konyharuhákat hogyan mossátok?

Konyharuhákat hogyan mossátok?

Figyelt kérdés
gondolom másnak sincs annyi, hogy tele legyen a mosógép. Mivel mossátok össze? Vagy kézzel?
2013. máj. 23. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem azért van jó pár. Én 90 fokban mosom, a mai mosógépek kevesebb ruhánál kevesebb vizet használnak, és rövidebb ideig mosnak.
2013. máj. 23. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
60 fokon mosom, fertőtlenítővel, és általában 8-10 darabot mosok együtt, de a gépem súlyérzékelős.
2013. máj. 23. 22:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Az én gépem is víztakarékos, de nem mos rövidebben. Van egy fél órás program, de az semmi foltot nem szed ki.

Szerintetek, ha mosószeres vízben áztatom, és kiöblítem kézzel, utána nem baj, ha hozzáteszem rendes mosásban a ruhákhoz?

2013. máj. 23. 23:04
 4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon sok konyharuhám van. Egy erre a célra varrt zsákban gyűjtöm őket és ha van egy adag (inkább háromnegyed), akkor mosom őket. Hatvan fokon, fehérítővel, folteltávolítóval, mosószódával.
2013. máj. 23. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Én a törölközőkkel. De nekem nem szoktak így foltosak meg ilyenek lenni. A kaját, piszkot a mosogató szivaccsal törlöm le, a kajás, húsos stb. kezemet megmosom és tisztán törlöm bele, ha kiveszek egy tepsit, vagy egy fazekat fogok meg vele, attól se lesz koszos... Szóval nem is fordult meg sose a fejemben, hogy extra kezelés kéne nekik. 60 fok, sima mosópor aztán annyi.
2013. máj. 24. 03:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem valami okos szaki mondta egyszer, hogy a 90 fok nem kiszedi belőle a foltot, hanem stabilizálja benne. Vagy mi. :)
2013. máj. 24. 07:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Együtt a többi ruhával. A mosógép mindent ugyanúgy kimos.
2013. máj. 24. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Ruhákkal, törölközőkkel, de ha valamilyen oknál fogva koszosabb és nem venné ki a sima mosás akkor előtte való este beáztatom Vanish folttisztítóba, így nálam garantált a siker.
2013. máj. 24. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Flóraszeptes áztatás után kicsit átmosom mosószerrel kézzel, utána törölközővel, ágyneművel együtt.
2013. máj. 24. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
60 fokon a többi fehérrel együtt. törölköző, póló, zokni, köntös, kádkilépő, minden megy a gépbe. teszek hozzá Flóraszeptet és minden tiszta lesz. se időm, se energiám nincs vele vacakolni, teljesen egészségesek vagyunk, nem látom értelmét, h külön mossak minden darabot.
2013. máj. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!