Ti hogyan mossátok a konyharuhákat és frottír törülközőket, hogy ne legyen kemény?
MIndjárt jönnek az ecetmániások, hogy azt kell hozzátenni, nekem attól lett kőkemény.
Sok öblítő kell hozzá.
Szerintem ez nem a mosástól, öblítőtől hanem a törölköző (konyharuha) anyagától, minőségétől függ.
Ha ráérsz, azt is elárulom, hogy miért állítom ezt.
Szoktam besegíteni a feleségemnek a házi munkába, mert gerincsérves, és örülök, hogy a gyerekeket el tudja látni. Hétvégén mindig én mosok, teregetek. Én gyakran kihagyom az öblítöt törölköző mosáskor, mert férfi létemre nem használok bőrradírt, az elhalt felszíni hámsajteket a törölközés közben szeretném ledörgölni magamról - amúgy is sűrűn cseréljük a törölközőket.
Az a tapasztalatom, hogy a törölköző lágyságát nem befolyásolja az öblítő milyensége, sem a mennyisége. Ha egyáltalán nem használok mosáskor öblítőt, akkor is ugyanolyan lágy lesz [legnagyobb bánatomra :-( ]...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!