Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti hogyan mossátok a konyharuh...

Ti hogyan mossátok a konyharuhákat és frottír törülközőket, hogy ne legyen kemény?

Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy nem megfelelő mosószer, mert egy mosásból is van amelyik szinte olyan, mint a dörzsi, és van, amelyik jó puha.

2014. júl. 18. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

MIndjárt jönnek az ecetmániások, hogy azt kell hozzátenni, nekem attól lett kőkemény.

Sok öblítő kell hozzá.

2014. júl. 18. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Én úgy mosom, mint a többi ruhát, nekem semmi sem kemény. Nem használok ecetet, szerintem semmit sem számít és igenis hülye szaga van tőle. Öblítőt ne sajnáld, de jó fajtából nem kell túl sok. Én silant használok. Anyám régebben használt ilyen 5 literes dalma meg mit tudom én milyen öblítőket, de azok két forintot nem értek.
2014. júl. 18. 16:25
 3/7 Norbi658441 válasza:
56%
ja,pont úgy kell mosni,mint a ruhákat
2014. júl. 18. 22:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 19. 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez nem a mosástól, öblítőtől hanem a törölköző (konyharuha) anyagától, minőségétől függ.

Ha ráérsz, azt is elárulom, hogy miért állítom ezt.

Szoktam besegíteni a feleségemnek a házi munkába, mert gerincsérves, és örülök, hogy a gyerekeket el tudja látni. Hétvégén mindig én mosok, teregetek. Én gyakran kihagyom az öblítöt törölköző mosáskor, mert férfi létemre nem használok bőrradírt, az elhalt felszíni hámsajteket a törölközés közben szeretném ledörgölni magamról - amúgy is sűrűn cseréljük a törölközőket.

Az a tapasztalatom, hogy a törölköző lágyságát nem befolyásolja az öblítő milyensége, sem a mennyisége. Ha egyáltalán nem használok mosáskor öblítőt, akkor is ugyanolyan lágy lesz [legnagyobb bánatomra :-( ]...

2014. júl. 21. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ötös, és gratulálok, elismerésem!
2014. júl. 22. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a konyharuhákat főzni szoktam. Nem lesz kemény 3 öblítés után.
2015. ápr. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!