Konyharuhákat hogyan mosod ki?
Figyelt kérdés
Adnátok valami tippet, hiába mosom ki jellegzetes konyha szaga van pedig nem régiek :(2012. júl. 31. 12:23
1/12 anonim válasza:
Én simán kimosom a ruhákkal, de az enyémeknek utána nagyon jó illatuk van. Lehet függ attól is milyen öblítőt, mosószert használsz, vagy nem tudom.
2/12 anonim válasza:
Próbáltad már 90 fokon, ecettel (az ecet még a mosógépednek is jót fog tenni)?
3/12 anonim válasza:
Mosógépben hatvan fokon, soha nincs rossz szaguk.
4/12 anonim válasza:
Mint az összes többi ruhát,csak külön mosásban és öblítővel.
5/12 anonim válasza:
60 fokon, a törölközőkkel. Van külön edénytörlésre, kéztörlésre, forró lábast megfogni. Hetente szoktam kimosni őket, az enyémeknek nincs konyhaszaga. Ha napon szárítod, akkor is van szaguk?
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most betettem őket 90fokon ecettel.
Sajnos nem tudom napon szárítani panelban lakom :(
2012. júl. 31. 12:37
7/12 anonim válasza:
Elég a 60 fok is, csak jó minőségű mosószerrel mosd.
8/12 anonim válasza:
Külön mosom őket magas hőfokon -szinte kifőzöm. Kintről hozom az öblítőt, mert az itthoniak hiába ugyanaz a márka szerintem fel vannak vizezve.
9/12 anonim válasza:
Külön mosom hosszú energia takarékos 60 fokon.
Egy éjszakát áztatom tiszta vízbe.
Előmosás clorox-szal
Főmosás ariel mosóporral
Öblítés ecettel
Semmi öblítőszert nem használok, mivel én a kenyeret is ebben tartom6terítem le.
10/12 anonim válasza:
A konyharuhát mosáskor csak konyharuhával rakom össze semmi mással. Heten 1x mosok akkor mosom azokat is, 40fokon 1 órás programmal mosóporral öblítővel. Ha kevesebb konyharuha van akkor csak fél órás programra rakom be. Havonta 1x az összes konyharuhát kimosom 90fokon főző mosással 2,5 órán át ecettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!