Akinek a babája szopja az ujját, az mit csinál amikor a gyerek kint mászik a kertben pl, vagy homokozóban. Vagy akárhol? Mivel mosod le ha nem otthon vagytok?
Én gyerekem ujjszopós, de kint olyan jól érzi magát, hogy eszébe sem jut. Ha meg álmos, akkor már itthon vagyunk és tiszta a keze, így szophatja.
Valahogy a homokozóban sose jutott eszébe ujjat szopni.
De ha jól értem, nektek saját kert van és a gyerkőc szopja is ott az ujját, ebben az esetben azért annyira nem izgulnék, mert feltételezem tiszta a kertetek és a homokozótok. Nálunk ez macerásabb lett volna, mert itt csak játszótér van, ki tudja ki kakál bele abba a homokba.
Szóval a helyedben ne aggódnék, de azért teleraknám a kis kezeit lapáttal és vödörrel, hogy ne legyen ideje és lehetősége ujjat szopni.
Igen..írtam ám ki kertes mászós kérdést is, lehet, hogy azt olvastad, de oda már nem akartam beleírni még ezt is:-))
A hüvelykujját szopizza, mikor melyiket, gondolom az egyikből tej jön a másikból kakakó, aztá mikor melyikhez szottyan kedve:-)))
Olyan édes, néha percenként kirántja a szájából az egyik kezét begyyűri a másikat, kirántja begyűri...:-)
Mondjuk én is szoptam az ujjamat, én is a hüvelyket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!