Konyharuháról hogy lehet eltavolítani a kutyaszőrt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 22:50
2/42 A kérdező kommentje:
Fazékban kifőztem mosószódával és szódabikarbónával. Mosószappannal voltak bedörgölve a foltok. Kétszer kifőztem így, mert az első főzésnél sötét levet eresztett. Második mosás után alapos öblítés, utána ecetes vízben főztem. Ezer éves kosz jött így le róluk, de a szöszök és a szőrök rajta maradtak.
2020. dec. 28. 00:01
4/42 anonim válasza:
Konyharuhán ezeréves kosz, meg kutyaszőr??? Akkor kuka. Mennyi egy konyharuha? 150Ft? Családi örökség, vagy mi miatt ragaszkodsz hozzá ennyire? Egy konyharuha olyan, mint egy zokni: ha elhasználódott, kuka.
5/42 anonim válasza:
Simán kézzel is le lehet szedni róla a kutyaszőrt.
6/42 anonim válasza:
konyharuhán kutyaszőr és ezer éves kosz????? Nyunyóka menten meghal ha meglátja a konyhádat.
7/42 A kérdező kommentje:
Mindent azzal törlök fel, ami kilöttyen, mosom vele a konyhaasztalt. Más mire használja? A baj az, hogy sosem mostam külön, csak bedobtam a gépbe a többivel. Recept videókon látom, másoknak milyen szöszmentes a konyharuha, mintha új lenne. Félek, ha újat vennék, az is ilyen szösztenger lenne. Most nem vészes, csak ha nagyon közelről nézem.
2020. dec. 28. 12:56
8/42 anonim válasza:
Jesszus, ott más bajok is vannak. Nyomjad bele trisós 60 fokos vízbe, áztasd ki. Ezerszer egészségesebb lenne, ha 1x használatos papírtörlőt használnál.
De mit keres ott annyi kutyaszőr????? Asztalon eszik?
9/42 A kérdező kommentje:
Környezetvédelmi okokból igyekszem kevesebb papírtörlőt használni.
Asztalon ugyan nem eszik, de velünk alszik az ágyban. A kutyaszőrös ruhákkal mostam együtt a konyharuhákat, ezért lett olyan. Ami olyan anyag, az nálunk mind kutyaszőrös, például szinte az összes zokni, csak hát feketén látszanak, a világoson nem, de én azon is látom. Nem szívesen takarom le ilyen konyharuhával a kelt tésztát.
2020. dec. 28. 13:56
10/42 anonim válasza:
Ez a nagy környezettudatosság gyakran a higiénia csökkenésével, sokszor teljes elhagyásával jár, nem mellesleg pedig egy nagy parasztvakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!